Négy szálláshely intézkedéseinek összehasonlító elemzése a Covid-19 járvány alatt
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Kereskedelmi szálláshely koronavírus Reagálás reziliencia szálloda turizmus válságmenedzsment |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40196 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg40196 | ||
| 005 | 20220715112613.0 | ||
| 008 | 220715suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kaszab Bence | |
| 245 | 1 | 0 | |a Négy szálláshely intézkedéseinek összehasonlító elemzése a Covid-19 járvány alatt |c Kaszab Bence |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozatom fő témája a különböző profillal rendelkező kereskedelmi szálláshelyek Covid-19 ellen tett intézkedései. Kutatásom során végigvettem négy szálláshely stratégiáját, mellyel a koronavírus okozta válsághelyzetből igyekeztek talpra állni. Dolgozatom célja, hogy megállapítsam van-e különbség a pandémia hatásainak az eltérő típusú szálláshelyek esetében, illetve volt-e olyan szálláshelytípus, amely profiljából fakadóan előnyösebb helyzetben volt, mint vetélytársai. Vizsgálataim során mélyinterjút készítettem mind a négy szálláshellyel és próbáltam kideríteni, hogy melyikőjük reagált a legjobban a krízishelyzetre. | |
| 695 | |a Kereskedelmi szálláshely | ||
| 695 | |a koronavírus | ||
| 695 | |a Reagálás | ||
| 695 | |a reziliencia | ||
| 695 | |a szálloda | ||
| 695 | |a turizmus | ||
| 695 | |a válságmenedzsment | ||
| 700 | 1 | |a Karakasné Morvay Klára |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40196/1/Kaszab_Bence_szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |