Savanyítási technológiák a sörgyártásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | kisüzemi termelés Magyarország sör söripar sörtermelés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40209 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg40209 | ||
| 005 | 20220715112627.0 | ||
| 008 | 220715suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Somogyi Gábor Patrik | |
| 245 | 1 | 0 | |a Savanyítási technológiák a sörgyártásban |c Somogyi Gábor Patrik |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Hazai, kisüzemi főzdékben a sörfőzőkkel készült interjúk és a szakirodalom alapján vizsgált savanyítási tehchnológiák bemutatása. A sör megismerésének története, majd a söriapr fejlődésének bemutatása. Ezutána a sörforradalom jelenségének bemutatása és a kraft sörök relevanciája. A sörfőzés általános lépéseinek bemutatása a folyamathoz felhasznált alapanyagok ismertetésével. A folyamtokban résztvevő mikroorganizmusok bemutatása, a savanyítási technológiák folyamtának és lépéseinek részletezése és szemléltetése hazai példákkal. | |
| 695 | |a kisüzemi termelés | ||
| 695 | |a Magyarország | ||
| 695 | |a sör | ||
| 695 | |a söripar | ||
| 695 | |a sörtermelés | ||
| 700 | 1 | |a Csulak Gergely |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40209/1/Savany%C3%ADt%C3%A1si%20technol%C3%B3gi%C3%A1k%20a%20s%C3%B6rgy%C3%A1rt%C3%A1sban.pdf |z Dokumentum-elérés |