Az élelmiszer-pazarlás problémakörének vizsgálata egy spanyol szállodában
Elmentve itt :
Szerző: | Csáti Réka Rebeka |
---|---|
További közreműködők: | Karakasné Morvay Klára |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | esettanulmány élelmiszer-pazarlás fenntarthatóság hulladék - hulladékkezelés spanyol szálloda |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40213 |
Hasonló tételek
Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetőségeinek vizsgálata egy ötcsillagos szállodában
: Tajmanov Vera
: Tajmanov Vera
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla
: Dénes Bertilla
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla
: Dénes Bertilla
A fenntarthatóság és az étel pazarlás vizsgálata egy ötcsillagos budapesti szállodában
: Kővágó Jázmin
: Kővágó Jázmin
Tudatos dolgozók, kevesebb élelmiszer-pazarlás? A rendezvényi vendéglátás esete
: Gősi Réka
: Gősi Réka
Élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy ausztriai szálloda példáján keresztül
: Czeller Balázs
: Czeller Balázs
Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei a szállodaiparban, különös tekintettel az élelmiszer-adományozásra
: Turcsik Adrienn
: Turcsik Adrienn
A hazai élelmiszer-pazarlás, avagy mennyi a maradék?
: Sinkovics Lili
: Sinkovics Lili
A hazai élelmiszer-pazarlás, avagy mennyi a maradék?
: Sinkovics Lili
: Sinkovics Lili
A középiskolai tanulók szemléletformálásának lehetősége az élelmiszer pazarlás témájában
: Vári Sándor
: Vári Sándor
Az élelmiszer-pazarlás csökkentésének lehetőségei egy budapesti 5 csillagos szálloda példáján
: Kovács Lilla
: Kovács Lilla
Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetségei egy németországi 5*-os szálloda room service részlegén
: Csarnai Anita
: Csarnai Anita
Az élelmiszer-pazarlás minimalizálásának kihívásai az Accor szállodaláncnál a Planet 21 tükrében
: Plascsevics Nóra
: Plascsevics Nóra
Az élelmiszer-pazarlás kihívásai és megoldási kísérletei a turizmusban és a vendéglátásban
: Varga Krisztina
: Varga Krisztina
Az élelmiszer-hulladék gazdálkodás bemutatása a Sofitel Budapest Chain Bridge szállodában
: Kabai Fruzsina
: Kabai Fruzsina
A mezőgazdasági ellátási lánc kockázatai - bogarasodás és gázosítás problémakörének bemutatása a Cargill Magyarország Zrt. példáján
: Ifju Lilla
: Ifju Lilla
Egy elmaradott spanyol régió Andalúzia gazdasága
: László Eszter
: László Eszter
Spanyol gasztronómia Budapesten
: Kocsis Bernadett
: Kocsis Bernadett
Sonkák a spanyol gasztronómiában
: Ordasi Natália
: Ordasi Natália
Spanyol közúti gyűjtő exportszállítmányozás
: Rácz Fruzsina
: Rácz Fruzsina
Az élelmiszerpazarlás kritikus pontjainak vizsgálata egy budapesti, ötcsillagos szállodában
: Tamásy Alexa
: Tamásy Alexa
Motivációkutatás egy budapesti ötcsillagos szállodában
: Kapás Katalin
: Kapás Katalin
Napi beszerzések egy ötcsillagos szállodában
: Lövei Vivien
: Lövei Vivien
Tapas, paella, sangría - avagy a sokszínű spanyol gasztronómia
: Hegedűs Réka
: Hegedűs Réka
A spanyol-magyar protokolláris hasonlóságok és különbségek, illetve a spanyol diplomácia jelentősége Magyarországon
: Bencsik Lilla
Megjelent: (2013)
: Bencsik Lilla
Megjelent: (2013)
Magyarország versenyképessége a spanyol küldőpiacon
: Debreceni Anetta
: Debreceni Anetta
A spanyol borok Spanyolország turizmusában
: Kozári Melinda
: Kozári Melinda
Hulladékgazdálkodási lehetőségek és megoldások vizsgálata egy budapesti ötcsillagos szállodában
: Mozga Lilla
: Mozga Lilla
A magyar-spanyol diplomáciai kapcsolatok néhány kérdése különös tekintettel a budapesti Spanyol Nagykövetség tevékenységére
: Veres Villő
: Veres Villő
Egy mallorcai négycsillagos szálloda vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének vizsgálata spanyol módszertannal
: Bengernó Dániel
: Bengernó Dániel
Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok
: Bodnár Vivien
: Bodnár Vivien
A spanyol vállalatok felemelkedése és tündöklése
: Hegyi Katalin
: Hegyi Katalin
A spanyol kulturális diplomácia és Magyarország
: Lőrincz Nóra
Megjelent: (2007)
: Lőrincz Nóra
Megjelent: (2007)
A spanyol gazdaság motorja a turizmus?
: Dér Zsófia
Megjelent: (2013)
: Dér Zsófia
Megjelent: (2013)
Katalónia turizmusa a spanyol országimázs tükrében
: Heleszta Norina
: Heleszta Norina
Egy magyar vállalkozás fejlődésének vizsgálata az átrendeződő hazai élelmiszer kiskereskedelemben.
: Orosz Rudolf
: Orosz Rudolf
A spanyol gazdaság átalakulása a Franco-rendszertől a demokratikus átmenet végéig
: Czövek János
: Czövek János
Panaszkezelés az InterContinental szállodában
: Horváth Hajnal
: Horváth Hajnal
A magyar élelmiszer-fogyasztás statisztikai vizsgálata
: Mihálka Eszter
: Mihálka Eszter
A spanyol gasztronómia napjainkban és jelenléte Magyarországon
: Ács Noémi Eszter
: Ács Noémi Eszter
Hasonló tételek
-
Az élelmiszer-pazarlás csökkentési lehetőségeinek vizsgálata egy ötcsillagos szállodában
: Tajmanov Vera -
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla -
Élelmiszer-pazarlás a magyar egyetemisták körében
: Dénes Bertilla -
A fenntarthatóság és az étel pazarlás vizsgálata egy ötcsillagos budapesti szállodában
: Kővágó Jázmin -
Tudatos dolgozók, kevesebb élelmiszer-pazarlás? A rendezvényi vendéglátás esete
: Gősi Réka