A Corvina Party Service üzemeltetése a koronavírus idején
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | cégismertetés értékesítés koronavírus-járvány (COVID-19) marketing rendezvényszervezés versenyképesség |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40226 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg40226 | ||
| 005 | 20220715112649.0 | ||
| 008 | 220715suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Klinkó Anna | |
| 245 | 1 | 2 | |a A Corvina Party Service üzemeltetése a koronavírus idején |c Klinkó Anna |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A dolgozatom a Corvina Pary Service rendezvényszervező és catering cég működéséről szól. A szakirodalmi részben a rendezvényszervezés alapfogalmai, az online rendezvények és a koronavírus járvány áttekintése történik. Szerepel benne, hogy egy ilyen vállalkozásnak milyen marketing lehetőségei vannak, kitérve a social media világára. És egy rövid kitekintés a fenntartható rendezvényszervezés kapcsán is előkerül. Az eredmény rész interjú források alapján bemutatja, hogy a koronavírus járvány alatt hogyan működött a vállalkozás. Általános szervezési folyamatok, valamint a versenytársak elemzése és egy SWOT analízisen keresztül ismerhető meg továbbá a cég működése és versenyképessége a magyar rendezvénypiacon. | |
| 695 | |a cégismertetés | ||
| 695 | |a értékesítés | ||
| 695 | |a koronavírus-járvány (COVID-19) | ||
| 695 | |a marketing | ||
| 695 | |a rendezvényszervezés | ||
| 695 | |a versenyképesség | ||
| 700 | 1 | |a Szeidl Klaudia |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40226/1/FPG1ZA_Klink%C3%B3%20Anna_2022.pdf |z Dokumentum-elérés |