Vendéglátóhelyek túlélési stratégiái a COVID-19 járvány idején
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | innováció koronavírus-járvány (COVID-19) túlélési stratégiák vállalkozói stratégia vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40232 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg40232 | ||
005 | 20220715112655.0 | ||
008 | 220715suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Fehér Dániel András | |
245 | 1 | 0 | |a Vendéglátóhelyek túlélési stratégiái a COVID-19 járvány idején |c Fehér Dániel András |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Szakdolgozatom célja, hogy feltárja a COVID-19 járvány hatását a vendéglátóiparra, turizmusra és feltárja, hogy milyen szerepet játszott a vállalkozói innováció a vendéglátóiparban a koronavírus járvány hatásainak és az annak nyomán bevezetett kormányzati intézkedések okozta sokk kivédésében. A dolgozat a vállalkozói innováció szerepének értékelésében Joseph Schumpeter elméletéhez nyúl vissza, s azt vizsgálom, hogy milyen innovatív megoldásokat ötlöttek ki a szorult helyzetbe került vállalkozók a válsághelyzet túlélésre érdekében. | |
695 | |a innováció | ||
695 | |a koronavírus-járvány (COVID-19) | ||
695 | |a túlélési stratégiák | ||
695 | |a vállalkozói stratégia | ||
695 | |a vendéglátóipar | ||
700 | 1 | |a Egedy Dr. Tamás |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40232/1/Szakdolgozat_Feh%C3%A9r%20D%C3%A1niel_2022_v2.pdf |z Dokumentum-elérés |