Vendéglátóhelyek túlélési stratégiái a COVID-19 járvány idején

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Fehér Dániel András
További közreműködők: Egedy Dr. Tamás
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:innováció
koronavírus-járvány (COVID-19)
túlélési stratégiák
vállalkozói stratégia
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/40232

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg40232
005 20220715112655.0
008 220715suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Fehér Dániel András 
245 1 0 |a Vendéglátóhelyek túlélési stratégiái a COVID-19 járvány idején  |c Fehér Dániel András  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatom célja, hogy feltárja a COVID-19 járvány hatását a vendéglátóiparra, turizmusra és feltárja, hogy milyen szerepet játszott a vállalkozói innováció a vendéglátóiparban a koronavírus járvány hatásainak és az annak nyomán bevezetett kormányzati intézkedések okozta sokk kivédésében. A dolgozat a vállalkozói innováció szerepének értékelésében Joseph Schumpeter elméletéhez nyúl vissza, s azt vizsgálom, hogy milyen innovatív megoldásokat ötlöttek ki a szorult helyzetbe került vállalkozók a válsághelyzet túlélésre érdekében. 
695 |a innováció 
695 |a koronavírus-járvány (COVID-19) 
695 |a túlélési stratégiák 
695 |a vállalkozói stratégia 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Egedy Dr. Tamás  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40232/1/Szakdolgozat_Feh%C3%A9r%20D%C3%A1niel_2022_v2.pdf  |z Dokumentum-elérés