Vendéglátóhelyek túlélési stratégiái a COVID-19 járvány idején
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | innováció koronavírus-járvány (COVID-19) túlélési stratégiák vállalkozói stratégia vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40232 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg40232 | ||
| 005 | 20220715112655.0 | ||
| 008 | 220715suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Fehér Dániel András | |
| 245 | 1 | 0 | |a Vendéglátóhelyek túlélési stratégiái a COVID-19 járvány idején |c Fehér Dániel András |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatom célja, hogy feltárja a COVID-19 járvány hatását a vendéglátóiparra, turizmusra és feltárja, hogy milyen szerepet játszott a vállalkozói innováció a vendéglátóiparban a koronavírus járvány hatásainak és az annak nyomán bevezetett kormányzati intézkedések okozta sokk kivédésében. A dolgozat a vállalkozói innováció szerepének értékelésében Joseph Schumpeter elméletéhez nyúl vissza, s azt vizsgálom, hogy milyen innovatív megoldásokat ötlöttek ki a szorult helyzetbe került vállalkozók a válsághelyzet túlélésre érdekében. | |
| 695 | |a innováció | ||
| 695 | |a koronavírus-járvány (COVID-19) | ||
| 695 | |a túlélési stratégiák | ||
| 695 | |a vállalkozói stratégia | ||
| 695 | |a vendéglátóipar | ||
| 700 | 1 | |a Egedy Dr. Tamás |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40232/1/Szakdolgozat_Feh%C3%A9r%20D%C3%A1niel_2022_v2.pdf |z Dokumentum-elérés |