Akevert italok fogyasztása Magyarországon

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Ganbold Tana
További közreműködők: Tóth Gábor
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:alkoholizmus
turisztika
turizmus
vendéglátás
Y generáció
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/40240
Leíró adatok
Kivonat:Szakdolgozatom témájának kiválasztása során, fontos volt számomra, hogy aktuális legyen. Budapest egyik vonzereje azok a vendéglátóhelyek, amely ital orientáltak, legyen szó a körúti kocsmákról, vagy az éjszakai szórakozóhelyekről. Ezenkívül fontos szempont volt az is, hogy szívesen írjak a választott témáról, amivel kapcsolatban készséggel végzem a hozzátartozó kutatásomat. így esett a választás a kevert italokról, amelyet személyesen is tapasztalhattam, hogy népszerűséggel rendelkezik Magyarországon, jellemzően a fővárosban Budapesten.