A szállodai Housekeeping részleg munkaszervezésének és feladatainak bemutatása
Elmentve itt :
Szerző: | Vendel Ádám István |
---|---|
További közreműködők: | Karakasné Morvay Klára |
Kulcsszavak: | housekeeping szállodaipar szállodák takarítás vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40400 |
Hasonló tételek
A szállodai housekeeping részleg munkaszervezésének bemutatása és elemzése
: Fejes Felícia
: Fejes Felícia
A Radisson Blu Béke Hotel Housekeeping részleg munkaszervezésének bemutatása, elemzése
: Beöthy Barbara
: Beöthy Barbara
A Housekeeping szállodai részleg bemutatása
: Németh Klaudia
: Németh Klaudia
A szállodai Housekeeping részleg komplex elemzése
: Sátor Szonja
: Sátor Szonja
A szállodai műszaki részleg munkaszervezésének bemutatása és elemzése a Sofitel Budapest Chain Bridge Hotelben
: Demeter Szabolcs
: Demeter Szabolcs
A szállodai értékesítési részleg munkaszervezésének bemutatása, elemzése az Accor-Pannonia Hotels Zrt. Központi Irodájában
: Karasz Borbála
: Karasz Borbála
A Housekeeping részleg bemutatása egy budapesti luxusszálloda példáján keresztül
: Kovács Ádám
: Kovács Ádám
Housekeeping részleg bemutatása az Ibis/Mercure Budapest Castle Hillben
: Pál Szilvia
: Pál Szilvia
Az Aquaworld Resort Budapest Housekeeping részleg hatékonyságának javítása
: Takács Tímea
: Takács Tímea
A Housekeeping részleg működése a Radisson Blu Béke Hotelben
: Gáspár Krisztina
: Gáspár Krisztina
HOUSEKEEPING, A TÖKÉLETES SZÁLLODAI SZOBÁK TITKAI
: Beer Zsófia
: Beer Zsófia
Az Uniworld Boutique River Cruise Collection housekeeping tevékenységének bemutatása és annak összehasonlítása a szállodai housekeeping részleggel
: Bata Bettina
: Bata Bettina
A Mercure Budapest City Center által működtetett F&B részleg feladatainak elemzése
: Forgács Réka
: Forgács Réka
A housekeeping részleg kulcsfontosságú szerepe a Courtyard by Marriott Budapest szálloda példáján keresztül
: Palkó Alexandra Erzsébet
: Palkó Alexandra Erzsébet
Szállodai rendezvényszervezés, housekeeping a Novotel Budapest City szemszögéből
: Rideg Izabella
: Rideg Izabella
A Hotel Albaida Nature*** szálloda üzemeltetésének bemutatása, a front office és a housekeeping részleg tevékenységének elemzése
: Stass Orsolya
: Stass Orsolya
Egy kiválasztott kereskedelmi raktár technológiájának és munkaszervezésének elemzése
: Peringer Gergely
: Peringer Gergely
AZ AQUAWORLD RESORT BUDAPEST ÁLTAL ELLÁTOTT FOOD AND BEVERAGE MUNKASZERVEZÉSÉNEK BEMUTATÁSA, ELEMZÉSE
: Rábai Vivien
: Rábai Vivien
A SPAR ÁRUFORGALMI, LOGISZTIKAI MUNKAFOLYAMATAINAK, TECHNOLÓGIÁJÁNAK, MUNKASZERVEZÉSÉNEK KRITIKAI ELEMZÉSE
: Rigó Alexandra
: Rigó Alexandra
A Front Office és a Housekeeping részleg bemutatása, illetve a kettő közötti kommunikáció elemzése a Danubius Hotel Astoriában
: Aliczky Zsófia
: Aliczky Zsófia
A Housekeeping, a Front Office és az Értékesítési részleg közötti kommunikáció bemutatása a Hotel City Inn szállodán keresztül
: Radnai Kitti
: Radnai Kitti
A Richter Gedeon NyRt. magasraktár technológiájának és munkaszervezésének elemzése
: Mészáros Zsolt
: Mészáros Zsolt
Szállodai F&B részleg elemzése az USA-ban a The Sagamore Resort példáján keresztül
: Paltineanu Evelin
: Paltineanu Evelin
Szakmai gyakorlatom Front Office gyakornokként, valamint a Housekeeping és a Front Office részleg együttműködésének bemutatása és vizsgálata a Marriott apartmanszállodájában
: Deli Kíra
: Deli Kíra
A Mikropakk Műanyag- és Fémfeldolgozó Kft magasraktár technológiájának és munkaszervezésének elemzése
: Majoros Csilla
: Majoros Csilla
Magyarországi és egyesült államokbeli szállodai F&B összehasonlítása
: Járomi Vendel
: Járomi Vendel
AZ 1909. SZÁMÚ PROHÁSZKA OTTOKÁR CSERKÉSZCSAPAT ÉS EGY SZÁLLODAI RÉSZLEG MŰKÖDÉSÉNEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA MENEDZSMENT SZEMPONTBÓL
: Bechtold Jakab
: Bechtold Jakab
Rezervációs részleg elemzése
: Varga Lili
: Varga Lili
Housekeeping tevékenységének bemutatása és fontossága
: Kovács Réka
: Kovács Réka
Housekeeping tevékenység bemutatása a Mystery hotel Budapesten keresztül
: Strammer Ádám
: Strammer Ádám
Kereskedelmi szálláshelyek - Housekeeping szervezetének bemutatása
: Major Bálint
: Major Bálint
SZÁLLODAI KOMMUNIKÁCIÓ, JUTALMAZÁSI RENDSZEREK, ETIKETT ÉS PROTOKOLL ELVÁRÁSOK A CORINTHIA HOTEL BUDAPEST HOUSEKEEPING RÉSZLEGÉN
: Verasztó Kata
: Verasztó Kata
A Food and Beverage részleg bemutatása a Floresta Hotelben
: Pethő Rita
: Pethő Rita
Több napos konferencia vendéglátóipari szervezési feladatainak bemutatása ,jövedelmezőségének elemzése
: Horváth Ádám
: Horváth Ádám
Egy választott cég logisztikai feladatainak bemutatása
: Valovics Kira Erzsébet
: Valovics Kira Erzsébet
Novotel Budapest Centrum Housekeeping szervezetének bemutatása
: Gyökeres Adrienn Anikó
: Gyökeres Adrienn Anikó
Egy áram hálózati elosztó társaság tulajdonosváltással járó rendszerimplementációs feladatainak bemutatása
: Schmehl Ádám
: Schmehl Ádám
Housekeeping tevékenységének elemzése
: Temesfalvi Luca Lili
: Temesfalvi Luca Lili
Front Office részleg működésének bemutatása a Grand Hotel Esztergomon keresztül
: Kurucz Brigitta
: Kurucz Brigitta
Kereskedelmi szálláshelyek housekeeping rendszere- A ceglédi Aquarell Hotel housekeeping rendszere
: Szalisznyó Szabina
: Szalisznyó Szabina
Hasonló tételek
-
A szállodai housekeeping részleg munkaszervezésének bemutatása és elemzése
: Fejes Felícia -
A Radisson Blu Béke Hotel Housekeeping részleg munkaszervezésének bemutatása, elemzése
: Beöthy Barbara -
A Housekeeping szállodai részleg bemutatása
: Németh Klaudia -
A szállodai Housekeeping részleg komplex elemzése
: Sátor Szonja -
A szállodai műszaki részleg munkaszervezésének bemutatása és elemzése a Sofitel Budapest Chain Bridge Hotelben
: Demeter Szabolcs