Vendéglátás a szálláshelyeken
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | Accent Hotels best western gasztronómia szálloda vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40454 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg40454 | ||
005 | 20220725171314.0 | ||
008 | 220725suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Neczli Ervin Zsolt | |
245 | 1 | 0 | |a Vendéglátás a szálláshelyeken |c Neczli Ervin Zsolt |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A projektmunkám legfőbb célja, hogy rajta keresztül bemutathassam a gyakorlati helyemül választott Best Western Plus Lakeside Hotelt. Hogy betekintést tudjak nyújtani a szerkezeti , valamint fizikális felépítésébe mivel hazánkban ez az egyetlen Best Western szálloda. A munkám másik témája, a gasztronómia és annak rövid történelmi áttekintése, valamint annak fontossága és ráhatása a mai világra. Természetesen szintén céljának tekintem a bemutatott témákat véleményezése és esetenként fejlesztési javaslataim megfogalmazását. | |
695 | |a Accent Hotels | ||
695 | |a best western | ||
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a szálloda | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Bándoli Attila István |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40454/1/Projektmunka-Neczli%20Ervin%20Zsolt-T5HHRG.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40454/2/Konzult%C3%A1ci%C3%B3%20igazol%C3%B3lap.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40454/3/Eredetis%C3%A9gi%20nyilatkozat.pdf |z Dokumentum-elérés |