Boszorkánykonyha mozgóbüfé és az abban forgalmazott élelmiszerek bemutatása

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Vasvári Adél
További közreműködők: Dr. Lenkovics Dr. Beatrix
Kulcsszavak:élelmiszerfogyasztás
gasztronómia
gasztrotörténet
vendéglátás
vendéglátóipar
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/40461

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg40461
005 20220725171322.0
008 220725suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Vasvári Adél 
245 1 0 |a Boszorkánykonyha mozgóbüfé és az abban forgalmazott élelmiszerek bemutatása  |c Vasvári Adél  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Választott gyakorlati helyszínem - a szüleim által üzemeltetett - Boszorkánykonyha névre hallgató mozgóbüfé. Úgy gondolom emiatt nagyobb lehetőséget nyújtott számomra, hogy jobban belelássak a vendéglátás rejtelmeibe és szépségeibe. Ez is indokolja a témaválasztásomat. A kutatásom fő célja az volt, hogy megtudjam, hogy mennyire is népszerűek a street food-os ételek hazánkban.  Kutatásaimat kérdőív és interjú segítségével készítettem. A kérdőívemet igyekeztem minden korosztályhoz eljuttatni. Az interjút a Boszorkánykonyha tulajdonosával készítettem. Az interjúban adott válaszok és a kérdőív  alapján arra a következtetésre jutottam, hogy országunkban egyre nagyobb teret hódít a street food irányzat. Elmondható, hogy a projektmunkámban bemutatott Boszorkánykonyha, és a vele azonos nézeteket valló, street-food irányzatot képviselő társainak (food-track-oknak) szolgáltatásaira napjainkban egyre nagyobb szükség van. Nem csak a gyorsan, a vendég szeme láttára elkészült, finom ételeknek köszönhető csak ez, hanem felgyorsult életvitelünknek, rohanó világunknak is. 
695 |a élelmiszerfogyasztás 
695 |a gasztronómia 
695 |a gasztrotörténet 
695 |a vendéglátás 
695 |a vendéglátóipar 
700 1 |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40461/1/Projektmunka%20-%20Vasv%C3%A1ri%20Ad%C3%A9l.pdf  |z Dokumentum-elérés