Boszorkánykonyha mozgóbüfé és az abban forgalmazott élelmiszerek bemutatása
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | élelmiszerfogyasztás gasztronómia gasztrotörténet vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40461 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg40461 | ||
005 | 20220725171322.0 | ||
008 | 220725suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Vasvári Adél | |
245 | 1 | 0 | |a Boszorkánykonyha mozgóbüfé és az abban forgalmazott élelmiszerek bemutatása |c Vasvári Adél |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Választott gyakorlati helyszínem - a szüleim által üzemeltetett - Boszorkánykonyha névre hallgató mozgóbüfé. Úgy gondolom emiatt nagyobb lehetőséget nyújtott számomra, hogy jobban belelássak a vendéglátás rejtelmeibe és szépségeibe. Ez is indokolja a témaválasztásomat. A kutatásom fő célja az volt, hogy megtudjam, hogy mennyire is népszerűek a street food-os ételek hazánkban. Kutatásaimat kérdőív és interjú segítségével készítettem. A kérdőívemet igyekeztem minden korosztályhoz eljuttatni. Az interjút a Boszorkánykonyha tulajdonosával készítettem. Az interjúban adott válaszok és a kérdőív alapján arra a következtetésre jutottam, hogy országunkban egyre nagyobb teret hódít a street food irányzat. Elmondható, hogy a projektmunkámban bemutatott Boszorkánykonyha, és a vele azonos nézeteket valló, street-food irányzatot képviselő társainak (food-track-oknak) szolgáltatásaira napjainkban egyre nagyobb szükség van. Nem csak a gyorsan, a vendég szeme láttára elkészült, finom ételeknek köszönhető csak ez, hanem felgyorsult életvitelünknek, rohanó világunknak is. | |
695 | |a élelmiszerfogyasztás | ||
695 | |a gasztronómia | ||
695 | |a gasztrotörténet | ||
695 | |a vendéglátás | ||
695 | |a vendéglátóipar | ||
700 | 1 | |a Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40461/1/Projektmunka%20-%20Vasv%C3%A1ri%20Ad%C3%A9l.pdf |z Dokumentum-elérés |