IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Kulcsszavak: | csoportmunka kommunikáció marketingstratégiák programcsomag(ok) rendezvény(ek) vezetés és szervezés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40476 |
Abstract: | Projektmunkámban bemutatom a jelenlegi munkahelyemet, az Örs vezér tere-i IKEA Svéd éttermét és azon belül pedig az ott folytatott munkámat. Jelenleg Éttermi vezetőként dolgozom, mindennapi feladataim közé tartozik az étterem teljeskörű vezetése és a rendezvényeink megszervezése, lebonyolítása. A témám az IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül. Idén én lettem a projektfelelőse ennek a programnak a megszervezésének. A Midsommar a svédek legnagyobb nyári ünnepe, melyet júniusban tartanak és a legrövidebb éjszakát ünneplik ilyenkor. Zenés, táncos mulatságokat szerveznek, az egész napot a szabadban töltik és hagyományos svéd finomságokat esznek. Nekünk, mint svéd étteremnek az egyik célunk a hagyományos svéd ünnepek megtartása, hogy svédségünkkel erősítsük a márkát. Az ezzel járó folyamatokat mutattam be, melyet csapatom segítségével hajtottunk létre. |
---|