IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vizi Beáta
Other Authors: Sóvári Katalin
Kulcsszavak:csoportmunka
kommunikáció
marketingstratégiák
programcsomag(ok)
rendezvény(ek)
vezetés és szervezés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/40476
Description
Abstract:Projektmunkámban bemutatom a jelenlegi munkahelyemet, az Örs vezér tere-i IKEA Svéd éttermét és azon belül pedig az ott folytatott munkámat. Jelenleg Éttermi vezetőként dolgozom, mindennapi feladataim közé tartozik az étterem teljeskörű vezetése és a rendezvényeink megszervezése, lebonyolítása. A témám az IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül. Idén én lettem a projektfelelőse ennek a programnak a megszervezésének. A Midsommar a svédek legnagyobb nyári ünnepe, melyet júniusban tartanak és a legrövidebb éjszakát ünneplik ilyenkor. Zenés, táncos mulatságokat szerveznek, az egész napot a szabadban töltik és hagyományos svéd finomságokat esznek. Nekünk, mint svéd étteremnek az egyik célunk a hagyományos svéd ünnepek megtartása, hogy svédségünkkel erősítsük a márkát. Az ezzel járó folyamatokat mutattam be, melyet csapatom segítségével hajtottunk létre.