IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Vizi Beáta
Other Authors: Sóvári Katalin
Kulcsszavak:csoportmunka
kommunikáció
marketingstratégiák
programcsomag(ok)
rendezvény(ek)
vezetés és szervezés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/40476

MARC

LEADER 00000nnm a2200000 i 4500
001 dolg40476
005 20220725171334.0
008 220725suuuu hu o 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Vizi Beáta 
245 1 0 |a IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül  |c Vizi Beáta  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Projektmunkámban bemutatom a jelenlegi munkahelyemet, az Örs vezér tere-i IKEA Svéd éttermét és azon belül pedig az ott folytatott munkámat. Jelenleg Éttermi vezetőként dolgozom, mindennapi feladataim közé tartozik az étterem teljeskörű vezetése és a rendezvényeink megszervezése, lebonyolítása. A témám az IKEA Étterem Rendezvényszervezési folyamatainak bemutatása a Midsommar Fesztiválon keresztül. Idén én lettem a projektfelelőse ennek a programnak a megszervezésének. A Midsommar a svédek legnagyobb nyári ünnepe, melyet júniusban tartanak és a legrövidebb éjszakát ünneplik ilyenkor. Zenés, táncos mulatságokat szerveznek, az egész napot a szabadban töltik és hagyományos svéd finomságokat esznek. Nekünk, mint svéd étteremnek az egyik célunk a hagyományos svéd ünnepek megtartása, hogy svédségünkkel erősítsük a márkát. Az ezzel járó folyamatokat mutattam be, melyet csapatom segítségével hajtottunk létre. 
695 |a csoportmunka 
695 |a kommunikáció 
695 |a marketingstratégiák 
695 |a programcsomag(ok) 
695 |a rendezvény(ek) 
695 |a vezetés és szervezés 
700 1 |a Sóvári Katalin  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40476/1/PROJEKTMUNKA-Vizi%20Be%C3%A1ta.pdf  |z Dokumentum-elérés