A sörforradalom Magyarországon, a Szent András Sörfőzde szemszögéből
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | kézműves sör sör Szent András turizmus vendéglátás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40494 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg40494 | ||
| 005 | 20220725171356.0 | ||
| 008 | 220725suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Takács Lilla | |
| 245 | 1 | 2 | |a A sörforradalom Magyarországon, a Szent András Sörfőzde szemszögéből |c Takács Lilla |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A sörforradalom egy hazánkban 1990-ben kezdődött jelenség, amely a mai napig tart, és egyre csak fejlődik. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy pont napjainkban jutottunk el oda, hogy már egyre izgalmasabb összeállításoknak lehetünk tanúi. Szakdolgozatomban kutatni fogom a sörforradalom alakulását hazánkban, egy kisebb kitekintéssel világi szinten. Ezután áttérek a Szent András sörfőzdére, az ő szemszögükből is megvizsgálom az évek múlását, a fejlődésüket, és hogy most hol tartanak a többi főzdéhez képest, illetve a kezdeti szakaszhoz képest. Megvizsgálom, hogy a piacon belül hol, helyezkednek el, mikor kezdtek el terjeszkedni, és merre tart ez a fejlődés, illetve, hogy mit tett a főzdével a covid és a jelenlegi helyzet. | |
| 695 | |a kézműves sör | ||
| 695 | |a sör | ||
| 695 | |a Szent András | ||
| 695 | |a turizmus | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 700 | 1 | |a Csulak Gergely |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/40494/1/Tak%C3%A1cs%20Lilla_szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |