A Haris Catering Kft. rendezvényszervezésének sajátosságai
Elmentve itt :
Szerző: | Rácsai Anna |
---|---|
További közreműködők: | Róbert Nóra |
Kulcsszavak: | Haris Catering Kft. rendezvények rendezvényközpont rendezvényszervezés tematikus |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/40495 |
Hasonló tételek
Az Aquaworld Resort Budapest rendezvényszervezésének és rendezvénykínálatának elemzése
: Boros Péter
: Boros Péter
A Magyar Honvédség és a vállalati szféra protokolljának és rendezvényszervezésének összehasonlítása
: Ferke Anna
: Ferke Anna
A Kulturális Körutazások Résztvevőinek Életkori Sajátosságai A Haris Travel Clubnál Szerzett Tapasztalataim Alapján
: Rácz Dénes Róbert
: Rácz Dénes Róbert
A rendezvényszervezés bemutatása a Haris Parkon keresztül
: Molnár Péter
: Molnár Péter
A rendezvényszervezés bemutatása a Haris Parkon keresztül
: Molnár Péter
: Molnár Péter
Haris Park. Egy rendezvényközpont elemzése, és egy rendezvény megvalósítása
: Szelenge Anand Bertalan
: Szelenge Anand Bertalan
Rendezvénygasztronómiai trendek megjelenése a rendezvényhelyszíneknél a Haris Park példáján keresztül
: Misák Dávid Zsolt
: Misák Dávid Zsolt
Burnout in Catering Industry
: Kapitány Dániel
: Kapitány Dániel
A budapesti vendéglátóhelyek enteriőrjének jelentősége, hatása a vendégekre a Haris Park bemutatásán keresztül
: Bohus Dalma Zsuzsanna
: Bohus Dalma Zsuzsanna
Hatékony rendezvényszervezés és catering trendek
: Szabó Réka Viktória
: Szabó Réka Viktória
The application of magic in the catering and hotel industry
: Németh Gábor László
: Németh Gábor László
An existing catering unit's developing plan
: Pacsika Csilla
: Pacsika Csilla
Effects of veganism on the catering industry in Hungary
: Kecskés Fanny
: Kecskés Fanny
Rendezvények szervezése és lebonyolítása, annak bemutatása a Haris Parkban, kiemelten az üzleti eseményekre összpontosítva
: Tóth Bianka Klaudia
: Tóth Bianka Klaudia
Esküvői catering a Johnny’s Bistro tekintetében
: Kovács Dominik
: Kovács Dominik
Psychological Warfare or The usage of the human senses and perception in the catering industry
: Hámori Fanny Anna
: Hámori Fanny Anna
UNDERSTANDING THE ROLE OF TECHNOLOGY IN SERVICE INNOVATION IN CATERING
: Chammem Mehdi
: Chammem Mehdi
Consumer awareness of food consumption and catering services
: Orfei Gloria
: Orfei Gloria
Industry 4.0 and Artificial Intelligence in Catering
: Vágó Ferenc Félix
: Vágó Ferenc Félix
The impact of emotional management in catering and hotel management
: Munadarin Armando
: Munadarin Armando
Feasibility study of a new catering outlet in Budapest
: Németh Anikó
: Németh Anikó
The impacts of gluten intolerance in catering - A consumer approach
: Moreno-Moreno Ceferina Fanni
: Moreno-Moreno Ceferina Fanni
Critical analysis of the possibilities of the handicapped people in the catering industry
: Káró Regina
: Káró Regina
Economic importance of coffee culture through catering businesses
: Horváth Krisztián
: Horváth Krisztián
Complex analysis of two different types of catering establishment
: Major Luca
: Major Luca
Complex analysis of an opening self-catering chateau in France
: Sarkadi Mariann
: Sarkadi Mariann
The examination of the purchasing process of the catering equipment in hotels and restaurants.
: Kapitány Claudia
: Kapitány Claudia
Examining the case of dog-friendly catering units in Budapest
: Szecsei Dorottya
: Szecsei Dorottya
A feasibility study of a particular catering unit in Székesfehérvár
: Lukácsik-Szalay Dániel Mátyás
: Lukácsik-Szalay Dániel Mátyás
Környezetbarát Catering,zöld Horeca termékek a vendéglátásban,rendezvényeken
: Nagy Enikő
: Nagy Enikő
The reaction on nutrition intolerance and allergy given by hospitality and catering industry
: Lengyel Enikő
: Lengyel Enikő
Research on the visitation habits and expectations of Generation-Z in the Hungarian catering market
: Számel Zsuzsanna
: Számel Zsuzsanna
Az Akadémia Catering versenyképességének elemzése a hazai és nemzetközi rendezvénypiacon
: Vidovenyecz Erika
: Vidovenyecz Erika
Egy hazai catering cég reagálása a koronavírus okozta gazdasági helyzetre
: Balog Orsolya Ágnes
: Balog Orsolya Ágnes
Descriptive analysis of the Hungarian catering industry with a special focus on the restaurant sector
: Rádai Barbara
: Rádai Barbara
Family businesses in the catering industry, specifically focusing on the succession process and potential conflicts
: Szakáll Zsófia
: Szakáll Zsófia
The operations management analysis of a special type of catering unit. (The Herz Food Truck)
: Kaits Vanda
: Kaits Vanda
A party service szolgáltatások összehasonlítása, valamint a koronavírus hatása a catering cégekre
: Fűrész Tímea Mónika
: Fűrész Tímea Mónika
A rendezvényügynökség és a catering szolgáltató együttműködésének bemutatása egy konkrét eseményen keresztül
: Balázs Alexandra
: Balázs Alexandra
A Study on the Innovative Development of Catering Service in Qingdao Bukebuzhu Hotel in the Era of Digital Intelligence
: Ge Xinjun
: Ge Xinjun
Hasonló tételek
-
Az Aquaworld Resort Budapest rendezvényszervezésének és rendezvénykínálatának elemzése
: Boros Péter -
A Magyar Honvédség és a vállalati szféra protokolljának és rendezvényszervezésének összehasonlítása
: Ferke Anna -
A Kulturális Körutazások Résztvevőinek Életkori Sajátosságai A Haris Travel Clubnál Szerzett Tapasztalataim Alapján
: Rácz Dénes Róbert -
A rendezvényszervezés bemutatása a Haris Parkon keresztül
: Molnár Péter -
A rendezvényszervezés bemutatása a Haris Parkon keresztül
: Molnár Péter