Skip to content
VuFind
  • Login
    • Magyar
    • angol
Advanced
  • Éttermi konyha folyamatfejlesz...
  • Cite this
  • Email this
  • Print
  • Export Record
    • export_to
    • export_to
    • export_to
  • Save to List
  • Permanent link
Cover Image

Éttermi konyha folyamatfejlesztési projektje 6s lean módszer bevezetésével

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
Other Authors: Mosonyiné Ádám Gizella
Nagy Ákos
Format: Thesis
Kulcsszavak:6S
étterem
foyamatfejlesztés
Lean
project
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/41593
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first

Similar Items

  • Lean Six Sigma folyamatfejlesztési módszerek alkalmazása Shared Service Center környezetben
    ‌: Fenyő Dóra
  • A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
    ‌: Rézmüves Márta Eszter
  • Az ABS6-8 FA cella kapacitásfejlesztése lean eszközök segítségével
    ‌: Pálinkás Tamás
  • 6x6 Taxi marketingstratégiája
    ‌: Szakács Zoltán
  • Az optimális adatfeltöltési rendszer vizsgálata Lean módszer segítségével
    ‌: Tóth Krisztina

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • FAQs