A Saliris Resort vendégkörének bemutatása, valamint a táplálkozási szokásuknak a vizsgálata
Saved in:
Main Author: | Tóth Eszter |
---|---|
Other Authors: | Lenkovics Beatrix |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Egerszalók Észak-Magyarország Táplálkozás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4166 |
Similar Items
Az egerszalóki Saliris Resort Spa & Conference Hotel és a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel vendégkörének, mutatóinak összehasonlítása
: Németh Fruzsina
: Németh Fruzsina
Az egerszalóki Sódomb és a Saliris Resort Spa & Gyógy- és Thermal Fürdő egészségturizmusának szerepe az Észak-magyarországi régióban
: Morvay Fanni
: Morvay Fanni
Magyarországi cukrászdák vendégkörének fogyasztási szokásai
: Pljesovszky Flóra
: Pljesovszky Flóra
Fogyasztói magatartás a táplálkozási trendekben
: Tóth Aliz Margit
: Tóth Aliz Margit
A büki Danubius Health Spa Resort **** és a visegrádi Thermal Hotel **** superior wellness-szállodák vendégkörének, mutatóinak összehasonlító elemzése
: Horváth Cintia
: Horváth Cintia
Táplálkozási zavarok a mindennapokban
: Németh Lilla
: Németh Lilla
Fiatal felnőttek táplálkozási szokásai
: Somogyi Nóra Ilona
: Somogyi Nóra Ilona
A Nem Adom Fel Café & Bar bemutatása és vendégkörének elemzése
: Veres Lilla
: Veres Lilla
A budapesti szórakozónegyed külföldi vendégkörének vizsgálata turisztikai motivációk és elégedettség alapján
: Plauter Andrea
: Plauter Andrea
Budapesti kávéházak története - A budapesti kávéházak vendégkörének alakulása napjainkban
: Bukovszki Boglárka
: Bukovszki Boglárka
Nemzetközi gasztrotrendek (2023-2024) táplálkozási szemmel
: Csábi Nóra Anikó
: Csábi Nóra Anikó
Az Intercontinental Budapest vendégkörének összetételének étel- és italfogyasztási szokásai
: Gőbőlős Réka
: Gőbőlős Réka
A dietetikusi és táplálkozási tanácsadói szolgáltatások igénybevétele
: Budai Réka
: Budai Réka
A Rubin Wellness & Conference Hotel wellness részlege és vendégkörének tanulmányozása
: Törzsök Brigitta
: Törzsök Brigitta
Főiskolai hallgatók táplálkozási szokásai és fittségi jellemzői
: Bodri Tamás
: Bodri Tamás
A posztmodern kor fogyasztói, a romkocsmák vendégkörének vizsgálata Budapesten a Szimpla Kert példáján keresztül
: Menyhei Jade Olivia
: Menyhei Jade Olivia
A Covid hatása a táplálkozási zavarokkal küzdő fiatalokra
: Szabó Blanka Sára
: Szabó Blanka Sára
A felsőoktatásban tanulók táplálkozási szokásai a hétköznapokban és étteremben történő fogyasztás esetén
: Imre Eszter
: Imre Eszter
Gyulladásos bélbetegségben érintettek táplálkozási és étterembe járási szokásai
: Oberrecht Lilla Katica
: Oberrecht Lilla Katica
Az új, egészségtudatos táplálkozási irányzatok megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Varga-Haszonits Krisztina
: Varga-Haszonits Krisztina
Egészséges étkezés és táplálkozási szokások a magyar lakosság körében
: Szigethy Anna Júlia
: Szigethy Anna Júlia
Fiatalkori mentális- és táplálkozási zavarok kialakulása a bullying jegyében
: Takács Luca
: Takács Luca
Az Aquaworld Resort Budapest ételválasztékának bemutatása, elemzése
: Zádori Krisztina
: Zádori Krisztina
Egy kelet-magyarországi és egy nyugat-magyarországi wellness-szálloda vendégkörének, mutatóinak összehasonlító elemzése
: Angyal Diána
: Angyal Diána
Élelmiszerhigiéniai feltételek bemutatása a Velence Resort&Spa-ban
: Legindi Cintia Erika
: Legindi Cintia Erika
Prémium kategóriás szállodák családbarát szolgáltatásai — Az Avalon Resort & SPA***** Superior és a Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton***** szállodák összahasonlító vizsgálata —
: Barócsi-Klapka Eszter
: Barócsi-Klapka Eszter
Az Y generáció étkezési szokásai, avagy a modern táplálkozási irányzatok térhódítása
: Kocsy Alexandra
: Kocsy Alexandra
A Millbrook Resort válságkezelésének elemző bemutatása a Covid-19 világjárvány ideje alatt
: Tóth Zsuzsanna
: Tóth Zsuzsanna
Sasad Resort lakóprojekt marketingkommunikációja
: Szüts Dóra
: Szüts Dóra
Táplálkozási zavarok megjelenítése a médiában és hatásuk a közösségekben való aktív részvételre
: Ilyés Lilla
: Ilyés Lilla
Sporttáplálkozás és az étrend kiegészítők, különleges táplálkozási célú élelmiszerek szerepe a sportteljesítményben
: Heinemann Viola
: Heinemann Viola
Aquaworld Resort Budapest bemutatása, Tevékenységének, működésének elemzés, fejlesztési javaslatok
: Farkas Dzsenifer
: Farkas Dzsenifer
A közösségi média és a véleményvezérek szerepe az egészségtudatos táplálkozási trend elterjedésében Magyarországon
: Hegedűs Ráhel Dóra
: Hegedűs Ráhel Dóra
AZ AQUAWORLD RESORT BUDAPEST SZOLGÁLTATÁSAINAK BEMUTATÁSA, ÉS A VÁRHATÓ FEJLESZTÉSEK
: Schuck Kata
: Schuck Kata
Az egészségturizmus és szolgáltatásainak bemutatása a Barack Thermal Resort-on keresztül
: Lovas Nikolett
: Lovas Nikolett
Vegetáriánus fogások iránti igény a vegetáriánus és vegyes táplálkozású nők táplálkozási szokásainak tükrében
: Janicsek Dóra
: Janicsek Dóra
A Főnix Wellness Resort Kastélyszálló helyzetelemzése
: Balla Blanka
: Balla Blanka
Protokoll és kommunikációs elvárások a Barack Thermal Resort & Spa**** Hotelben
: Ponta Eszter
: Ponta Eszter
AZ AQUAWORLD RESORT BUDAPEST BEMUTATÁSA, WELLNESS RÉSZLEG SZOLGÁLTATÁSAI, FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK
: Juhász Viktória
: Juhász Viktória
Magyarország egészségturizmusának bemutatása a Danubius Health Spa Resort Margitsziget szolgáltatásain keresztül
: Fejér Dominika
: Fejér Dominika
Similar Items
-
Az egerszalóki Saliris Resort Spa & Conference Hotel és a MenDan Magic Spa & Wellness Hotel vendégkörének, mutatóinak összehasonlítása
: Németh Fruzsina -
Az egerszalóki Sódomb és a Saliris Resort Spa & Gyógy- és Thermal Fürdő egészségturizmusának szerepe az Észak-magyarországi régióban
: Morvay Fanni -
Magyarországi cukrászdák vendégkörének fogyasztási szokásai
: Pljesovszky Flóra -
Fogyasztói magatartás a táplálkozási trendekben
: Tóth Aliz Margit -
A büki Danubius Health Spa Resort **** és a visegrádi Thermal Hotel **** superior wellness-szállodák vendégkörének, mutatóinak összehasonlító elemzése
: Horváth Cintia