Mór környéki svábok tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | Mázi Eszter |
|---|---|
| További közreműködők: | Hidvégi Hedvig |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | svábok |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4254 |
Hasonló tételek
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina
: Szaller Fruzsina
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili
: Hankusz Sára Lili
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin
: Buti Katalin
Magyarország Nyírség tájegységének tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Kékesi Enikő
: Kékesi Enikő
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta
: Faragó Renáta
Csongrád-Csanád megye tradicionális gasztrokultúrája és megőrzése a mai vendéglátásban
: Zsolnai Gergely
: Zsolnai Gergely
Tokaj-hegyaljai borvidék tradicionális gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Simon Dóra
: Simon Dóra
Baranya megye tradicionális Gasztro kultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Fodor Máté Mátyás
: Fodor Máté Mátyás
A magyarországi svábok gasztrokultúrája
: Németh Anna
: Németh Anna
A Nyugat-Dunántúli régió gasztrokultúrája és annak megőrzése a mai vendéglátásban
: Kovács Alexandra
: Kovács Alexandra
A Pest megyében élő szlovák kisebbség gasztrokultúrája és ennek megőrzése a mai vendéglátásban
: Rádó Anna
: Rádó Anna
Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye tradicionális gasztronómiája és megőrzése a gasztrofesztiválokkal
: Buti Klaudia Hajnalka
: Buti Klaudia Hajnalka
Mentális egészség megőrzése a vendéglátásban
: Páli Domonkos Kálmán
: Páli Domonkos Kálmán
Erdély gasztrokultúrája
: Molnár Barbara
: Molnár Barbara
A Budapest környéki kastélyok turisztikai hasznosítása
: Illés Anita Dóra
: Illés Anita Dóra
BUDAPEST KÖRNYÉKI BETONKEVERŐ TELEPEK ANYAGELLÁTÁSI LOGISZTIKÁJA
: Koleszár Dalma
: Koleszár Dalma
Balaton környéki zenei fesztiválok megjelenésének hatása a turizmusra
: Farkas Viktória
: Farkas Viktória
A Duna menti svábok esküvői szokásvilága Szomód és Dunaszentmiklós példáján
: Bereczki Tímea
: Bereczki Tímea
Az ESAB-Mór Hegesztőanyaggyártó Kft. számviteli beszámolójának elemzése
: Nagy Diána Barbara
: Nagy Diána Barbara
A soroksári és környékbeli svábok gasztro-kultúrális hagyományai a XX. században
: Jusztin Máté Gergő
: Jusztin Máté Gergő
Mór város kiemelt turisztikai rendezvényeinek hatása a kistérség idegenforgalmára
: Lakatos Kinga
: Lakatos Kinga
A turizmus szerepének bemutatása Spanyolországban Andalúzia a mór és keresztény civilizáció földje
: Kovács Fanni Eszter
: Kovács Fanni Eszter
Egy tradicionális márka megújulása
: Mata Zoltán
: Mata Zoltán
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek - és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Csorba Regina
: Csorba Regina
Magyarország menyegzői szokásai és gasztronómiája, ezek népszerűsítése a vendéglátásban
: Fehér Borbála
: Fehér Borbála
Ökotermelés, biotáplálkozás, biotermékek – és ezek megjelenése a hazai vendéglátásban
: Haller Orsolya
: Haller Orsolya
A vendégek lojalitásának megőrzése érzelmi kötődéssel
: Pekola Máté
: Pekola Máté
Magyar hagyományok megőrzése, fenntartása kulturális és sportrendezvényekkel
: Szabadi Éva
: Szabadi Éva
Az ESAB Mór Hegesztőanyaggyártó Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése az éves beszámolók alapján
: Tiba Eszter
: Tiba Eszter
A sommelier képzés oktatása és szerepe a mai magyar minőségi vendéglátásban
: Tarcsai András
: Tarcsai András
A tradicionális BÁV Zrt. zálogtevékenysége napjainkban
: Petró Viktória
: Petró Viktória
A szegedi kulturális események és a COVID-19 hatása a szegedi és Szeged környéki gyógyfürdőkre
: Karancsi Péter
: Karancsi Péter
Terrortámadások médiareprezentációja a tradicionális és az újmédiában
: Bajzáth Boglárka Brigitta
: Bajzáth Boglárka Brigitta
Szabolcs- Szatmár- Bereg megye gasztrokultúrája a térségi hagyományőrző népi fesztiválok tükrében
: Sütő Attila
: Sütő Attila
Új üzletág bevezetésének hatása tradicionális cégek termékpolitikájára
: Sereg Réka Klára
: Sereg Réka Klára
Az ESAB-Mór Hegesztőanyaggyártó Kft. vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetének vizsgálata a beszámolók alapján
: Kovács Vanessza Anna
: Kovács Vanessza Anna
A szolgáltatásminőség megőrzése generációváltás során egy családi cukrászda esetében
: Koronczy Gergely Csaba
: Koronczy Gergely Csaba
A magyar tradicionális és megújuló konyha kínálata, elemzése különböző vendéglátó egységekben Tradicionális ételek kínálata az adott régió vendéglátó üzleteiben
: Trojkóné Bohár Szilvia
: Trojkóné Bohár Szilvia
A magyar egészségügyi rendszer és a Somogy Vármegyei Kaposi Mór Oktató Kórház bemutatása és elemzése
: Jenei Tamás
: Jenei Tamás
Versenyképesség megőrzése és motivált munkaerő alkalmazása Az Employer Branding szerepe és hatása a Continental Autonomous Mobility Hungary Kft. példáján keresztül
: Gál Balázs
: Gál Balázs
Hasonló tételek
-
Újhartyáni svábok története, tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Szaller Fruzsina -
Balaton-felvidék tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Hankusz Sára Lili -
Az Őrség tradícionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Buti Katalin -
Magyarország Nyírség tájegységének tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Kékesi Enikő -
Jász-Nagykun-Szolnok megye tradicionális gasztrokultúrája és ezek megőrzése a mai vendéglátásban
: Faragó Renáta