Az élelmiszer-biztonság hatékonyságának növelése az MSZ ISO 22000 2005 és HACCP integrált alkalmazásával a Havi Logistics Kft-nél
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Megjelent: |
2014
|
| Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság HACCP rendszer |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/42578 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg42578 | ||
| 005 | 20230106131125.0 | ||
| 008 | 230106s2014 hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Berta Mária Bettina | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az élelmiszer-biztonság hatékonyságának növelése az MSZ ISO 22000 |b 2005 és HACCP integrált alkalmazásával a Havi Logistics Kft-nél |c Berta Mária Bettina |h [elektronikus dokumentum] |
| 260 | |c 2014 | ||
| 695 | |a Élelmiszerbiztonság | ||
| 695 | |a HACCP rendszer | ||
| 700 | 1 | |a Nincs adat Nincs adat |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/42578/1/D_16873_I4N7IX%20-%20Berta%20M%C3%A1ria%20Bettina.pdf |z Dokumentum-elérés |