Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Csizmadia Szilvia
További közreműködők: Lugasi Andrea
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Glutén és laktóz
Gluténmentes és laktózmentes ételek
2015 diplomadolgozat
2015 étkezési trend
Egyesült Államok és Magyarorszég
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/4264
Leíró adatok
Kivonat:Dolgozatomban az Egyesült Államokban és hazánkban végzett kutatások nyomán vizsgálom a glutén és laktózmentes "trend" alakulását: milyen arányú ez a kereslet, hogyan válaszol erre a vendéglátás; a vendéglátás számára milyen kihívásokat jelentenek az efféle igények. Javaslatokat és következtetéseket teszek a vendéglátásban dolgozók számára, miszerint hogyan könnyíthető meg ezen ételek előállítása, hogyan kerülhető el a konyhabeli kontamináció veszélye.