Márkázottság szerepe a Gyermelyi Tésztagyár bemutatásán keresztül
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Kulcsszavak: | BCG mátrix márka márkaépítés SWOT-elemzés száraztészta tésztagyártás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/42719 |
MARC
LEADER | 00000nnm a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg42719 | ||
005 | 20230210144500.0 | ||
008 | 230210suuuu hu o 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Schmidt Berta | |
245 | 1 | 0 | |a Márkázottság szerepe a Gyermelyi Tésztagyár bemutatásán keresztül |c Schmidt Berta |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Azért választottam ezt a témát, mert mindig is érdekelt a marketing világa, a termékpozícionálás eszközei, hogy egy-egy vállalat hogyan tudja megmutatni a termékében rejlő értékeit. A témaválasztásomat az is indokolja még, hogy azért emellett a cég mellett döntöttem, dolgozatom írásához, mivel személyes kötődéseim vannak a céghez. A projektmunkám célja, hogy bemutassam, hogy egy alapvető élelmiszer esetében, mint például a tészta, mekkora befolyásoló tényező a cég marketing struktúrája, hírneve, piaci megítélése, ehhez SWOT elemzést végzek és BCG mátrixot állítok fel és további elemzési módszerekkel vizsgálom a vállalatot. | |
695 | |a BCG mátrix | ||
695 | |a márka | ||
695 | |a márkaépítés | ||
695 | |a SWOT-elemzés | ||
695 | |a száraztészta | ||
695 | |a tésztagyártás | ||
700 | 1 | |a Papp Judit |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/42719/1/SchmidtBerta_Projektmunka2022.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/42719/2/Schmidt%20Berta%20%C3%9AJ%20FOSZK_KM_ertekelolap.pdf |z Dokumentum-elérés |