Kisüzemi sörök kínálatának elemzése, nem a főáramhoz tartozó sörfőzdék példáján keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | gasztronómia kézműves kisüzemek sör sörforradalom |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/42736 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg42736 | ||
| 005 | 20230210144541.0 | ||
| 008 | 230210suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Pós Bertalan | |
| 245 | 1 | 0 | |a Kisüzemi sörök kínálatának elemzése, nem a főáramhoz tartozó sörfőzdék példáján keresztül |c Pós Bertalan |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatom egy kínálatelemzés, olyan kisüzemi főzdékről, amelyek kevésbé ismertek Magyarországon. A híresekről, mint például Monyo vagy Fehér Nyúl sokat tudunk, de itt az idő most a háttérből is elővenni valakiket. Kutatásom során az online kínálatukat mértem össze a sörforradalom élén álló kisüzemekkel. Készítettem két interjút az eredmények alapján a két vizsgált főzde vezetőjével: Gyertyános Sörfőzde és Fekete Péter Manufaktúra Kft. A kínálatból kapott eredményeimet vetem össze az ő meglátásaikkal. | |
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a kézműves | ||
| 695 | |a kisüzemek | ||
| 695 | |a sör | ||
| 695 | |a sörforradalom | ||
| 700 | 1 | |a Csulak Gergely |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/42736/1/P%C3%B3s%20Bertalan%20Szakdolgozat%202022.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/42736/2/P%C3%B3s%20Bertalan%20opponensi%20b%C3%ADr%C3%A1lat%20Adorj%C3%A1n%20Kriszti%C3%A1n.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/42736/3/P%C3%B3s%20Bertalan_Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_bels%C5%91%20b%C3%ADr%C3%A1l%C3%B3_Csulak.pdf |z Dokumentum-elérés |