„Mentes” vendéglátó rendezvények vizsgálata a gluténmentes diétát követők körében
Elmentve itt :
Szerző: | Szabó Panna |
---|---|
További közreműködők: | Lugasi Dr. Andrea |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | Csak a Mentes Kft gluténmentes rendezvény(ek) rendezvényszervezés vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/42777 |
Hasonló tételek
Speciális étrendet követők fogyasztási szokásai Magyarországon
: Ditrich Nóra
: Ditrich Nóra
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula
: Gurmai Gyula
A bio, reform, speciális és mentes élelmiszerek szortiment bővítésének vizsgálata a gluténmentes termékek szemszögéből a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft.-nél
: Szebényi Dóra
: Szebényi Dóra
Gluténmentes szeretetmárka
: Hajzer Dóra
: Hajzer Dóra
Füstbe ment terv
: Tegyei Dóra
: Tegyei Dóra
Céges vendéglátó rendezvények fogyasztói szokásainak vizsgálata, 3 budapesti vállalkozás szemszögéből
: Arany Júlia
: Arany Júlia
Budapesten kapható gluténmentes termékek árának vizsgálata
: Kóczán Eszter
: Kóczán Eszter
A gluténmentes lisztekhez kapcsolódó fogyasztói szokások vizsgálata
: Mészáros Viktória
: Mészáros Viktória
Gluténmentes konyha a mindennapok gasztronómiájában
: Magyar Petronella
: Magyar Petronella
Gluténmentes ételkészítés a hazai vendéglátásban
: Baranyai Ádám
: Baranyai Ádám
Mentes és hagyományos desszertek a rendezvényeken
: Kónya Barbara
: Kónya Barbara
Hagyományos és mentes desszertkínálat napjaink cukrászdáiban
: Berentei Ágnes Judit
: Berentei Ágnes Judit
Hozzáadott cukortól mentes termékek jellemzői és gyártói attitűdök vizsgálata
: Mészáros Brigitta
: Mészáros Brigitta
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
Gluténmentes termékek- magyar és spanyol tapasztalatok
: Bodnár Vivien
: Bodnár Vivien
A mentes étrendet követő fogyasztók helyzete Vácon
: Pankovics Gréta Fanni
: Pankovics Gréta Fanni
Térítés mentes átadás a megújuló napenergia - termelésben
: Horváth Mercédesz
: Horváth Mercédesz
Hagyományos és mentes desszertkínálat a különböző rendezvénytípusokon
: Kerekes Felícia
: Kerekes Felícia
Laktóz- és gluténmentes ételkínálat a budapesti vendéglátásban
: Mészáros Vivien Brigitta
: Mészáros Vivien Brigitta
„Mindennapi kenyerünket...” A gluténmentes kenyér mint alternatíva
: Horváth Eszter Judit
: Horváth Eszter Judit
Morzsákmány, egy induló gluténmentes cukrászműhely üzleti terve
: Fegyveres Péter
: Fegyveres Péter
Étkezés lemondás nélkül! – A ,,mentes” élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia
: Janka Anasztázia
Étkezés lemondás nélkül! - A ,,mentes" élelmiszeripar jövedelmezőségének elemzése
: Janka Anasztázia
: Janka Anasztázia
Egy minden mentes kínálatot biztosító vendéglátóhely fenntarthatósági törekvései.
: Kiss Daniella
: Kiss Daniella
Fluktuáció vizsgálata a vendéglátó szektorban
: Buzár Patrik Gábor
: Buzár Patrik Gábor
A mentes sütemények választékának és fogyasztási szokásainak a vizsgálata a budapesti cukrászatokban
: Keresztes Vanessza
: Keresztes Vanessza
Térségfejlesztés a Göcsej-Zala mente LEADER Egyesület működésének tükrében
: Lebics László
: Lebics László
A gluténmentes ételek, sütemények értékesítési nehézségei a budapesti vendéglátásban
: Lőrincz Anna
: Lőrincz Anna
A Free Bake gluténmentes pékség hallgatói vállalkozás üzleti terve
: Hős Andrea
: Hős Andrea
Gluténmentes cukrászati alapanyagok felhasználása a vendéglátásban vállalati partner bevonásával
: Ollári Barbara Fanni
: Ollári Barbara Fanni
Gluténmentes gasztronómia Magyarországon, helyzete az oktatásban és a vendéglátásban
: Molnár György
: Molnár György
Gluténmentes ételek megjelenése a vendéglátásban - Bécs és Budapest összehasonlítása
: Kocsis Brigitta
: Kocsis Brigitta
Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban
: Csizmadia Szilvia
: Csizmadia Szilvia
Gluténmentes és laktózmentes ételajánlatok az Egyesült Államokban és Hazánkban
: Csizmadia Szilvia
: Csizmadia Szilvia
Gluténmentes, reform és hagyományos ételeket egyaránt kínáló étterem létrehozása
: Radnai Lilla
: Radnai Lilla
A mentes sütemények választéka és fogyasztási szokásai a hazai cukrászdákban
: Kovács Andrea
: Kovács Andrea
Az egri vendéglátós munkaerőpiac elvárásainak összevetése a vendéglátó szakképzéssel
: Dobai Ákos Tóbiás
: Dobai Ákos Tóbiás
A kovászos péktermékek jelentősége és lehetséges integrációja a gluténmentes étrendbe
: Hóka Ádám Máté
: Hóka Ádám Máté
A Szederinda étterem helye, szerepe a gluténmentes termékeket kínáló vendéglátásban
: Bozsik Daniella
: Bozsik Daniella
Hasonló tételek
-
Speciális étrendet követők fogyasztási szokásai Magyarországon
: Ditrich Nóra -
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula -
Vendéglátó rendezvény hagyományos és „mentes” ételkínálatának összehasonlítása a fenntarthatóság szempontjai alapján
: Gurmai Gyula -
A bio, reform, speciális és mentes élelmiszerek szortiment bővítésének vizsgálata a gluténmentes termékek szemszögéből a Spar Magyarország Kereskedelmi Kft.-nél
: Szebényi Dóra -
Gluténmentes szeretetmárka
: Hajzer Dóra