Az éttermi viselkedési kultúra
Elmentve itt :
| Szerző: | Vilhelm Dóra |
|---|---|
| További közreműködők: | Gundel János |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | magatartás viselkedés kultúra |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4284 |
Hasonló tételek
Viselkedési közgazdaságtan a szépségiparban
: Taylor Rebeka Leah
: Taylor Rebeka Leah
A korrupció, mint elfogadott viselkedési norma
: Nagy Patrik
: Nagy Patrik
Instakompatibilitás az éttermi gyakorlatban
: Szabó Alexandra Viktória
: Szabó Alexandra Viktória
A fogyasztás pszichológiája, viselkedési minták a válsághelyzetben
: Lencsés Edina
: Lencsés Edina
A kommunikációs és viselkedési normák a szállodában
: Sárközi Dániel Zoltán
: Sárközi Dániel Zoltán
A lakossági állampapír vásárlás viselkedési mechanizmusának vizsgálata
: Klujber Zsolt
: Klujber Zsolt
Viselkedési közgazdaságtani kérdések elméleti és gyakorlati aspektusai
: Molnár Mária Boglárka
: Molnár Mária Boglárka
Készlet nyilvántartás éttermi vendéglátásban
: Harkány Norbert
: Harkány Norbert
Influencer marketing lehetőségei az éttermi vendéglátásban
: Paul Bence
: Paul Bence
Fenntarthatósági megoldások elemzése az éttermi vendéglátásban
: Bakos Bernadett
: Bakos Bernadett
Just in time szemlélet az éttermi folyamatok szervezésében
: Tóth Barnabás Zsombor
: Tóth Barnabás Zsombor
Napjaink fogyasztási szokásainak hatása az éttermi kínálatra
: Pretz Alexandra
: Pretz Alexandra
Sztárok és hírességek hatása az éttermi marketingben
: Lehőcz Milán József
: Lehőcz Milán József
Hotel Mercure Buda éttermi értékesítési folyamatai
: Tihanyi Norbert
: Tihanyi Norbert
Tanulási és viselkedési problémák a HÍD programban résztvevő diákok körében
: Németh Sándorné
: Németh Sándorné
A Z generációs marketing csoport fogyasztói magatartása és viselkedési formája
: Kiss Gabriella
: Kiss Gabriella
A viselkedési intertemporális döntési modellek bemutatása és vizsgálata Konzulens Prof. Dr. Ábel István
: Szakály Áron
: Szakály Áron
Az éttermi arculat és az elvárt szolgáltatásminőség összefüggéseinek vizsgálata
: Szücs Henrietta
: Szücs Henrietta
Az éttermi élmény vizsgálata Budapest és Lisszabon esetének összehasonlításával
: Kalmár Kata
: Kalmár Kata
A generációváltás kihívásai egy családi éttermi vállalkozás esetében
: Szilágyi Dániel
: Szilágyi Dániel
Éttermi konyha folyamatfejlesztési projektje 6s lean módszer bevezetésével
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
: Csaszlovszkyné Kolosi Orsolya
A házi kedvencekkel rendelkező fogyasztók/vendégek/turisták viselkedési attitűdjeinek vizsgálata a turizmusban
: Nagy Laura
: Nagy Laura
A traumák hatása az X és a Z generáció pénzügyi attitűdjére viselkedési közgazdaságtani megközelítéssel
: Breznyán Gitta
: Breznyán Gitta
Zala megye tradicionális ételei, megjelenésük az adott régió éttermi kínálatában
: Szabó Bence
: Szabó Bence
Éttermi szolgáltatások minőségének vizsgálata az Old Negresco étterem példáján keresztül
: Buhai Annamária
: Buhai Annamária
Éttermi melegtészták, hideg édességek, sajtok és gyümölcsök az Aquincum Hotelben
: Sebők Csilla
: Sebők Csilla
Az élőzene helyzetének és hatásának vizsgálata a fővárosi éttermi vendéglátásban
: Körmendy Mátyás Péter
: Körmendy Mátyás Péter
A fogyasztás pszichológiai szemszögből, termékek árának percepciója, viselkedési minták alkalmazása a digitális térben
: Lencsés Edina
: Lencsés Edina
A Magyarországon élők fogyasztói tudatossága az éttermi étkezések nyújtotta szolgáltatással kapcsolatban
: Weigl Henrietta
: Weigl Henrietta
A Bali Caffe-nál használt Visual Restaurant éttermi szoftver bemutatása
: Gombos Emma
: Gombos Emma
A vállalati imázs-építés komplexitása az éttermi szolgáltatások szektorában Tanulmány a BITE Bakery Café példáján keresztül
: Horák Vanda Erzsébet
: Horák Vanda Erzsébet
Éttermi meleg tészták,hideg édességek, gyümölcsök és sajtok választéka az Aquincum Hotelben
: Mezei Kinga
: Mezei Kinga
És ha birkózik? Élsportolók éttermi preferenciájának vizsgálata a birkózók példáján keresztül.
: Kertész Jennifer
: Kertész Jennifer
Az éttermi vendéglátás marketing stratégiájának elemzése és fejlesztési lehetőségei a fogyasztói szokások alapján.
: Zéman Maximilián Győző
: Zéman Maximilián Győző
A szállodai éttermi személyzet ismeretei az ételérzékenység és ételallergia vonatkozásában – a vendégek véleménye alapján
: Pálmai Laura Szilvia
: Pálmai Laura Szilvia
A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
: Rézmüves Márta Eszter
: Rézmüves Márta Eszter
Szervezeti kultúra a szállodaiparban
: Németh Dóra
: Németh Dóra
Élelmiszer eredetű megbetegedések megelőzése az online éttermi kiszállítás során A koronavírus járvány hatása az éttermek működésére
: Radván Katalin Klára
: Radván Katalin Klára
Kultúra az élménytársadalomban!
: Gulkai Szilvia
: Gulkai Szilvia
A szálloda megújulása és az éttermi vendégtér bemutatása és felújítási lehetőségeinek vizsgálata a Mercure Budapest Budában
: Gartai Norbert
: Gartai Norbert
Hasonló tételek
-
Viselkedési közgazdaságtan a szépségiparban
: Taylor Rebeka Leah -
A korrupció, mint elfogadott viselkedési norma
: Nagy Patrik -
Instakompatibilitás az éttermi gyakorlatban
: Szabó Alexandra Viktória -
A fogyasztás pszichológiája, viselkedési minták a válsághelyzetben
: Lencsés Edina -
A kommunikációs és viselkedési normák a szállodában
: Sárközi Dániel Zoltán