Céges vendéglátó rendezvények fogyasztói szokásainak vizsgálata, 3 budapesti vállalkozás szemszögéből
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | catering céges rendezvények étrend mentes ételek rendezvényszervezés |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43005 |
Abstract: | Szakdolgozatom a céges rendezvényeken történő rendezvényi étkeztetésről szól. Először megvizsgáltam a vendéglátó rendezvényeket, azok jellemzőit, előnyeit, résztvevőit és, hogy mi alapján lehet csoportosítani őket. Majd részletesen körül jártam a céges rendezvényeket és azok vendéglátási formáit, hogy mely étkeztetési formák a legjellemzőbbek. Illetve, hogy milyen rendezvények vannak az üzleti szférában. Ezek után kitértem a különböző speciális étkezések fajtáira, illetve, hogy milyen okból kifolyólag követik ezen speciális étkezési módokat.� � A fentiekben felsorolt témaköröket jártam körül 3 budapesti rendezvényi étkeztetéssel foglalkozó vállalattal. A velük folytatott interjúk segítségével teljes rálátást kaptam a céges rendezvények fogyasztói szokásaira. |
---|