Céges vendéglátó rendezvények fogyasztói szokásainak vizsgálata, 3 budapesti vállalkozás szemszögéből

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Arany Júlia
További közreműködők: Csulak Gergely
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:catering
céges rendezvények
étrend
mentes ételek
rendezvényszervezés
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/43005

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg43005
005 20230317135339.0
008 230314suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Arany Júlia 
245 1 0 |a Céges vendéglátó rendezvények fogyasztói szokásainak vizsgálata, 3 budapesti vállalkozás szemszögéből  |c Arany Júlia  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatom a céges rendezvényeken történő rendezvényi étkeztetésről szól. Először megvizsgáltam a vendéglátó rendezvényeket, azok jellemzőit, előnyeit, résztvevőit és, hogy mi alapján lehet csoportosítani őket. Majd részletesen körül jártam a céges rendezvényeket és azok vendéglátási formáit, hogy mely étkeztetési formák a legjellemzőbbek. Illetve, hogy milyen rendezvények vannak az üzleti szférában. Ezek után kitértem a különböző speciális étkezések fajtáira, illetve, hogy milyen okból kifolyólag követik ezen speciális étkezési módokat.� � A fentiekben felsorolt témaköröket jártam körül 3 budapesti rendezvényi étkeztetéssel foglalkozó vállalattal. A velük folytatott interjúk segítségével teljes rálátást kaptam a céges rendezvények fogyasztói szokásaira. 
695 |a catering 
695 |a céges rendezvények 
695 |a étrend 
695 |a mentes ételek 
695 |a rendezvényszervezés 
700 1 |a Csulak Gergely  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43005/1/Arany_J%C3%BAlia_szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43005/2/Arany%20J%C3%BAlia%20opponensi%20b%C3%ADr%C3%A1lat%20Adorj%C3%A1n%20Kriszti%C3%A1n.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43005/3/Arany%20J%C3%BAlia_Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_bels%C5%91%20b%C3%ADr%C3%A1l%C3%B3_Csulak.pdf  |z Dokumentum-elérés