Válságmenedzsment vizsgálata reggelizőhelyek esetében
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | 21. század energiaválság koronavírus-járvány (COVID-19) vendéglátás vendéglátóipar |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43051 |
Kivonat: | Az utóbbi pár év eseményei az egész világra nagy hatással voltak, különösen a vendéglátás területén. Sok helynek be kellett ideiglenesen vagy véglegesen zárnia, de a nehézségek ellenére, új vendéglátóhelyek is nyíltak. Tapasztalatom szerint egyre népszerűbbek a reggelizőhelyek Budapesten, főleg a külföldi turisták körében, ezért lett a kutatásom célja, hogy rálátást nyerjek arra, hogy a vendéglátó egységek, ezen belül is a budapesti reggelizőhelyek, hogyan készülnek az energiaválságra, és a koronavírusban tett intézkedésekből miket tanultak, valamint alkalmaznak-e valamit a mostani helyzetben. |
---|