Válságmenedzsment vizsgálata reggelizőhelyek esetében
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | 21. század energiaválság koronavírus-járvány (COVID-19) vendéglátás vendéglátóipar |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43051 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg43051 | ||
| 005 | 20230317135406.0 | ||
| 008 | 230317suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Békási Dóra | |
| 245 | 1 | 0 | |a Válságmenedzsment vizsgálata reggelizőhelyek esetében |c Békási Dóra |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Az utóbbi pár év eseményei az egész világra nagy hatással voltak, különösen a vendéglátás területén. Sok helynek be kellett ideiglenesen vagy véglegesen zárnia, de a nehézségek ellenére, új vendéglátóhelyek is nyíltak. Tapasztalatom szerint egyre népszerűbbek a reggelizőhelyek Budapesten, főleg a külföldi turisták körében, ezért lett a kutatásom célja, hogy rálátást nyerjek arra, hogy a vendéglátó egységek, ezen belül is a budapesti reggelizőhelyek, hogyan készülnek az energiaválságra, és a koronavírusban tett intézkedésekből miket tanultak, valamint alkalmaznak-e valamit a mostani helyzetben. | |
| 695 | |a 21. század | ||
| 695 | |a energiaválság | ||
| 695 | |a koronavírus-járvány (COVID-19) | ||
| 695 | |a vendéglátás | ||
| 695 | |a vendéglátóipar | ||
| 700 | 1 | |a Debreceni János |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43051/1/V%C3%A1ls%C3%A1gmenedzsment%20vizsg%C3%A1lata%20reggeliz%C5%91helyek%20eset%C3%A9ben-B%C3%A9k%C3%A1si%20D%C3%B3ra.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43051/2/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_k%C3%BCls%C5%91_2022_B%C3%A9k%C3%A1si%20D%C3%B3ra.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43051/3/221219_BA_B%C3%A9k%C3%A1si_D%C3%B3ra_%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91.pdf |z Dokumentum-elérés |