Zero waste in the food and beverage industry
Saved in:
Main Author: | Aguirre-Szilágyi Ignacio |
---|---|
Other Authors: | Sóvári Katalin |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Eco-friendly Food and beverage industry sustainability waste reduction zero waste |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43074 |
Similar Items
Zero-waste the new norm?
: Almási Sándor, et al.
Published: (2021)
: Almási Sándor, et al.
Published: (2021)
Zero Waste a Koktélkúltúrában
: Szőllősi Bálint
: Szőllősi Bálint
Zero Waste Bárok Trend vagy a Jövő?
: Zilizi Máté
: Zilizi Máté
"Zero Waste" és a fenntartható jövő
: Dajcsin Katalin
: Dajcsin Katalin
A Zero Waste szemlélet és fogyasztói szokások
: Kőhalmi Boglárka
: Kőhalmi Boglárka
A critical analysis of waste management and the level of food waste in the hospitality industry
: Zsigri Máté
: Zsigri Máté
Zero waste production in Hungary through the example of the Grapoila brand
: Skaliczki Tímea Adrienn
: Skaliczki Tímea Adrienn
Effect of storytelling marketing on Brand Image of a company in the food and beverage industry.
: Kozhabayeva Madina
: Kozhabayeva Madina
Zero waste üzletek elterjedése, és ismertségének, megítélésének vizsgálata Magyarországon
: Kovács Blanka Laura
: Kovács Blanka Laura
Fenntarthatóság és rendezvényszervezés kapcsolata, különös tekintettel a zero waste rendezvényekre
: Schneider Kinga
: Schneider Kinga
Exploring harmful effects of food and beverage jobs
: Mádi Virág
: Mádi Virág
Analyzing the issue of food waste in Hungary
: Popova Vera
: Popova Vera
Feasibility Study of a Special Food and Beverage Establishment
: Wittmann Ádám
: Wittmann Ádám
Reducing plastic waste by replacing single-use plastic packaging materials with paper in the food industry
: Ditkute Kotryna
: Ditkute Kotryna
Examination of consumer awareness in case of food waste
: Gál Zsófia
: Gál Zsófia
Food losses and waste in the context of sustainable food systems in hotel management
: Aladzic Diana
: Aladzic Diana
Food waste management in hotels Case study of the Crowne Plaza Budapest Hotel
: Polónyi Adrienn Alexandra
: Polónyi Adrienn Alexandra
A study of Chinese and foreign hotel food and beverage services
: Duan Jiaxin
: Duan Jiaxin
Food and beverage management in hotel restaurants in comparison with independent establishments
: Nyitrai Vanessza Szintia
: Nyitrai Vanessza Szintia
A Food and Beverage részleg bemutatása a Floresta Hotelben
: Pethő Rita
: Pethő Rita
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Tran Thu Phuong
: Tran Thu Phuong
Food waste management in restaurants A case study of H.N. Vietnamese restaurant in Budapest
: Phuong Tran Thu, et al.
Published: (2024)
: Phuong Tran Thu, et al.
Published: (2024)
Analysing food waste in the tourism sector in Budapest, Hungary
: Le Lan Phuong
: Le Lan Phuong
Investigating the Food Waste Management in two Chinese Restaurants
: Wang Keyan
: Wang Keyan
Sustainability in food and beverages, focusing on sustainability indicators in restaurants { Budapest as an example}
: Ghannam Mohammad
: Ghannam Mohammad
Analyzing food waste through a sample of a restaurant
: Rácz Koni
: Rácz Koni
Implications of food waste management in luxury hotels A case study of InterContinental Budapest
: Várfalvi Yvett
: Várfalvi Yvett
Humán-erőforrás kezelés a Food and Beverage területén a Hotel Presidentben
: Szalai Dóra
: Szalai Dóra
The impact of packaging waste pollution of delivery industry in China
: Qiu Yun
: Qiu Yun
The effects of the new forms of digital marketing on the food and beverage consumption of early teenagers in Hungary
: Dongó Fanni
: Dongó Fanni
Sustainable business opportunities focused on the fast fashion industry waste and e-waste in Latin America and Africa
: Kaul Karen Elisabeth
: Kaul Karen Elisabeth
Factors cause food waste in Executive Lounge at the Ritz- Carlton Budapest
: Nguyen Thi My Linh
: Nguyen Thi My Linh
Budapesti magas kategóriájú szállodák Food and Beverage részlegén az emberierőforrás-tervezés összehasonlítása
: Varga Fruzsina Blanka
: Varga Fruzsina Blanka
AZ AQUAWORLD RESORT BUDAPEST ÁLTAL ELLÁTOTT FOOD AND BEVERAGE MUNKASZERVEZÉSÉNEK BEMUTATÁSA, ELEMZÉSE
: Rábai Vivien
: Rábai Vivien
A Mercure Budapest Korona által ellátott food and beverage tevékenység bemutatása, elemzése
: Kéri Helga
: Kéri Helga
An assessment of food loss and waste in the Hungarian agrifood supply chain Encouraging sustainable and conscious
: Rabbi Mohammad Fazle
Published: (2022)
: Rabbi Mohammad Fazle
Published: (2022)
Food waste management at breakfast buffet – Case of The Ritz-Carlton Budapest Hotel
: Hoang Vy Quynh Anh
: Hoang Vy Quynh Anh
Impact of economic crisis on the hotel industry In depth analysis of the outcomes during and after the 2008 crisis focusing on the Food & Beverage department of a 4-star hotel in Budapest.
: Piedl Regina
: Piedl Regina
Food waste reduction at Budapest Business School, Faculty of International Management and Business Students vs cafeteria /
: Pascoal Iris Nyalete de Almeida
: Pascoal Iris Nyalete de Almeida
A munkakörnyezet befolyásoló hatása a munkateljesítményre a szállodaiparban, fókuszpontban a Food and Beverage részleg.
: Nagy Krisztina
: Nagy Krisztina
Similar Items
-
Zero-waste the new norm?
: Almási Sándor, et al.
Published: (2021) -
Zero Waste a Koktélkúltúrában
: Szőllősi Bálint -
Zero Waste Bárok Trend vagy a Jövő?
: Zilizi Máté -
"Zero Waste" és a fenntartható jövő
: Dajcsin Katalin -
A Zero Waste szemlélet és fogyasztói szokások
: Kőhalmi Boglárka