A vegánság, a LOHAS életstílus és az étkezőhelyi preferenciák vizsgálata
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | egészségtudatosság életstílus fenntarthatóság környezettudatos LOHAS vegán vendéglátóhelyek |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43120 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg43120 | ||
| 005 | 20230317163412.0 | ||
| 008 | 230317suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Dobrocsányi Diána | |
| 245 | 1 | 2 | |a A vegánság, a LOHAS életstílus és az étkezőhelyi preferenciák vizsgálata |c Dobrocsányi Diána |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Az emberek egyre inkább nyitottabbak az egészség, a környezetvédelem és a fenntarthatóság irányában. Ennek kapcsán a veganizmus, mint étrend és életstílus egyaránt, illetve a LOHAS (Lifestyle of Health and Sustainability) szemlélet egyre nagyobb népszerűségnek örvend világszerte és hazánkban is. Dolgozatomban ezt a két új, egyre inkább feltörekvő életstílust és a köztük lévő átfedést mutatom be. Ezenkívül érintőlegesen kitérek a vegán vendéglátóhelyek preferenciájára is azaz, hogy az emberek mi alapján választanak étkezőhelyet. | |
| 695 | |a egészségtudatosság | ||
| 695 | |a életstílus | ||
| 695 | |a fenntarthatóság | ||
| 695 | |a környezettudatos | ||
| 695 | |a LOHAS | ||
| 695 | |a vegán | ||
| 695 | |a vendéglátóhelyek | ||
| 700 | 1 | |a Debreceni János |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43120/1/Dobrocs%C3%A1nyi%20Di%C3%A1na%20CZ7XPK%20szakdolgozat%202022%20v%C3%A9gleges.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43120/2/221219_BA_Dobrocs%C3%A1nyi_Di%C3%A1na_%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43120/3/Dobrocs%C3%A1nyi_Di%C3%A1na_opponens_lakatos.pdf |z Dokumentum-elérés |