A hazai pálinka bemutatása és elemzése a kereskedelemben több pálinkafőzdén keresztül
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | kereskedelem kérdőív pálinka pálinkafogyasztási szokások SWOT-elemzés |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43130 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg43130 | ||
| 005 | 20230317163516.0 | ||
| 008 | 230317suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Csorba Zsanett | |
| 245 | 1 | 2 | |a A hazai pálinka bemutatása és elemzése a kereskedelemben több pálinkafőzdén keresztül |c Csorba Zsanett |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a A szakdolgozatom célja, hogy bemutassam azt, hogy a pálinka nem csak egy szeszes ital, hanem egy olyan Hungarikum, amely nem csak az elkészítési folyamatában különbözik a többi alkoholtól, hanem a minőségében, az íz- és aromavilágában is egyaránt, továbbá meghatározó kincsét képzi országunknak. Célom az is, hogy bemutassam a címke- és csomagolástervezés fontosságát, mely által megkülönböztethető más italokkal szemben a magyar szimbólumok, esetlegesen zászló feltüntetésével. Az érdeklődésemet felketette az, hogy az idősebb generáció egy igazi értékként tekint a pálinkára, ezzel szemben arra figyeltem fel, hogy a Z generációtól teljesen elvesztette azt a jelentőségét, amit képvisel. Annak érdekében készítettem egy kutatást, hogy rájöjjek ennek a jelenségnek az okára és esetleges megoldásokat keressek erre. Primer kutatásként készítettem egy kérdőívet, amellyel ehhez szükséges információkhoz jutottam hozzá, ezeket a dolgozatomban részleteztem. | |
| 695 | |a kereskedelem | ||
| 695 | |a kérdőív | ||
| 695 | |a pálinka | ||
| 695 | |a pálinkafogyasztási szokások | ||
| 695 | |a SWOT-elemzés | ||
| 700 | 1 | |a Kulcsar Janosné |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43130/1/Csorba%20Zsanett%20Szakdolgozat%202022.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43130/2/Csorba_Zsanett_k.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43130/3/Csorba%20Zsanett%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C3%A9s.pdf |z Dokumentum-elérés |