Az Őrség gasztroturisztikai vonzerejének vizsgálata
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | |
| Format: | Thesis |
| Kulcsszavak: | farm-to-table fenntarthatóság gasztronómia Őrség slow food |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43166 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg43166 | ||
| 005 | 20230318113611.0 | ||
| 008 | 230318suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Kabucz Máté | |
| 245 | 1 | 3 | |a Az Őrség gasztroturisztikai vonzerejének vizsgálata |c Kabucz Máté |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Országunk egyik legősibb lakott területéről, az Őrségről olvashatnak a dolgozatomban. Körbejárom magát az Őrséget, az őrségi szokásokat és a tradicionális ételeket. Összefoglalom a legkedveltebb őrségi italokat, alapanyagokat. Az őrségi vendéglátás helyzetébe is alaposabb belátást nyújtok, bemutatva az irányzatokat és a fejlődését. Kutatásom alatt megismerem az ide látogatók, illetve az itt élők véleményét a gasztronómiáról, ételekről és a nagyobbnak mondható gasztrofesztiválról. Interjút készítettem Farkas Richárddal, aki a térség legnevesebb vendéglátó egységét, a Pajta Bisztrót vezeti és próbálja magasabb szintre emelni a helyi vendéglátást. | |
| 695 | |a farm-to-table | ||
| 695 | |a fenntarthatóság | ||
| 695 | |a gasztronómia | ||
| 695 | |a Őrség | ||
| 695 | |a slow food | ||
| 700 | 1 | |a Debreceni János |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43166/1/Az%20%C5%90rs%C3%A9g%20gasztroturisztikai%20vonzerej%C3%A9nek%20vizsg%C3%A1lata%20Kabucz%20M%C3%A1t%C3%A9.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43166/2/221221_BA_Kabucz_M%C3%A1t%C3%A9_%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43166/3/Kabucz%20M%C3%A1t%C3%A9_%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_k%C3%BCls%C5%91.pdf |z Dokumentum-elérés |