Egy budapesti szendvicsbár megvalósíthatósági tanulmánya
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | kisvállalkozások megtérülési idő megvalósíthatóság üzleti terv készítése vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43184 |
Abstract: | A kutatásom témája, hogy Budapest városában megállná-e a helyét a piacon egy olyan szendvicsező bisztró, ahol a vendégek maguknak tudnának összeállítani a különféle szendvicseket. Elkészíthető lenne, az egészen hagyományos szendvicsektől a különlegesebbekig, több ízben és méretben. Lenne lehetőség kisebb kapacitással helyben fogyasztásra is, de a fő vásárlókör az lenne, akik reggel, vagy akár napközben beszaladnak és elvitere vásárolnak szendvicset. A szendvicseken kívül kávé vásárlására is lenne lehetősége a fogyasztóknak. Összességében tehát egy szendvicsbárnak az üzleti tervét, a megvalósíthatósági tanulmányát szeretném elkészíteni. Választ szeretnék kapni arra, hogy mennyire lenne jövedelmező az indítani kívánt vállalkozás. |
---|