Egy budapesti szendvicsbár megvalósíthatósági tanulmánya

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gnáp Anasztázia
További közreműködők: Oláh Péter Károly
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:kisvállalkozások
megtérülési idő
megvalósíthatóság
üzleti terv készítése
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/43184
Leíró adatok
Kivonat:A kutatásom témája, hogy Budapest városában megállná-e a helyét a piacon egy olyan szendvicsező bisztró, ahol a vendégek maguknak tudnának összeállítani a különféle szendvicseket. Elkészíthető lenne, az egészen hagyományos szendvicsektől a különlegesebbekig, több ízben és méretben. Lenne lehetőség kisebb kapacitással helyben fogyasztásra is, de a fő vásárlókör az lenne, akik reggel, vagy akár napközben beszaladnak és elvitere vásárolnak szendvicset. A szendvicseken kívül kávé vásárlására is lenne lehetősége a fogyasztóknak. Összességében tehát egy szendvicsbárnak az üzleti tervét, a megvalósíthatósági tanulmányát szeretném elkészíteni. Választ szeretnék kapni arra, hogy mennyire lenne jövedelmező az indítani kívánt vállalkozás.