Egy budapesti szendvicsbár megvalósíthatósági tanulmánya

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Gnáp Anasztázia
További közreműködők: Oláh Péter Károly
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:kisvállalkozások
megtérülési idő
megvalósíthatóság
üzleti terv készítése
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/43184

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg43184
005 20230318113642.0
008 230318suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Gnáp Anasztázia 
245 1 0 |a Egy budapesti szendvicsbár megvalósíthatósági tanulmánya  |c Gnáp Anasztázia  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a A kutatásom témája, hogy Budapest városában megállná-e a helyét a piacon egy olyan szendvicsező bisztró, ahol a vendégek maguknak tudnának összeállítani a különféle szendvicseket. Elkészíthető lenne, az egészen hagyományos szendvicsektől a különlegesebbekig, több ízben és méretben. Lenne lehetőség kisebb kapacitással helyben fogyasztásra is, de a fő vásárlókör az lenne, akik reggel, vagy akár napközben beszaladnak és elvitere vásárolnak szendvicset. A szendvicseken kívül kávé vásárlására is lenne lehetősége a fogyasztóknak. Összességében tehát egy szendvicsbárnak az üzleti tervét, a megvalósíthatósági tanulmányát szeretném elkészíteni. Választ szeretnék kapni arra, hogy mennyire lenne jövedelmező az indítani kívánt vállalkozás. 
695 |a kisvállalkozások 
695 |a megtérülési idő 
695 |a megvalósíthatóság 
695 |a üzleti terv készítése 
695 |a vendéglátás 
700 1 |a Oláh Péter Károly  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43184/1/Szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43184/2/Gn%C3%A1p%20Anaszt%C3%A1zia_opponens_Ladom%C3%A9rszky%20Gy%C3%B6rgy%20G%C3%A1bor.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43184/3/Gn%C3%A1p%20Anaszt%C3%A1zia_konzulens_Ol%C3%A1h%20P%C3%A9ter%20K%C3%A1roly.pdf  |z Dokumentum-elérés