Egy budapesti szendvicsbár megvalósíthatósági tanulmánya
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | kisvállalkozások megtérülési idő megvalósíthatóság üzleti terv készítése vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43184 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg43184 | ||
005 | 20230318113642.0 | ||
008 | 230318suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Gnáp Anasztázia | |
245 | 1 | 0 | |a Egy budapesti szendvicsbár megvalósíthatósági tanulmánya |c Gnáp Anasztázia |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a A kutatásom témája, hogy Budapest városában megállná-e a helyét a piacon egy olyan szendvicsező bisztró, ahol a vendégek maguknak tudnának összeállítani a különféle szendvicseket. Elkészíthető lenne, az egészen hagyományos szendvicsektől a különlegesebbekig, több ízben és méretben. Lenne lehetőség kisebb kapacitással helyben fogyasztásra is, de a fő vásárlókör az lenne, akik reggel, vagy akár napközben beszaladnak és elvitere vásárolnak szendvicset. A szendvicseken kívül kávé vásárlására is lenne lehetősége a fogyasztóknak. Összességében tehát egy szendvicsbárnak az üzleti tervét, a megvalósíthatósági tanulmányát szeretném elkészíteni. Választ szeretnék kapni arra, hogy mennyire lenne jövedelmező az indítani kívánt vállalkozás. | |
695 | |a kisvállalkozások | ||
695 | |a megtérülési idő | ||
695 | |a megvalósíthatóság | ||
695 | |a üzleti terv készítése | ||
695 | |a vendéglátás | ||
700 | 1 | |a Oláh Péter Károly |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43184/1/Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43184/2/Gn%C3%A1p%20Anaszt%C3%A1zia_opponens_Ladom%C3%A9rszky%20Gy%C3%B6rgy%20G%C3%A1bor.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43184/3/Gn%C3%A1p%20Anaszt%C3%A1zia_konzulens_Ol%C3%A1h%20P%C3%A9ter%20K%C3%A1roly.pdf |z Dokumentum-elérés |