Vegán gasztronómiával a fenntarthatóságért

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Györe Laura
További közreműködők: Lugasi Dr. Andrea
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:egészséges táplálkozás
fenntartható magatartás
fenntarthatóság
Gasztronómiai trendek
veganizmus
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/43228

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg43228
005 20230318113754.0
008 230318suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Györe Laura 
245 1 0 |a Vegán gasztronómiával a fenntarthatóságért  |c Györe Laura  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatom témájául a veganizmus aktuális témáját választottam. Kutatásom során azt vizsgáltam, hogy a teljesértékű növényi étrend milyen befolyással van az emberek egészségére, valamint a környezetre. Kitekintettem továbbá a hazai vendéglátóegységek által nyújtott kínálatra, a hazai gasztronómiai trendekre, és arra, hogy azok milyen kapcsolatban vannak egymással. Mindemellett a vegán és nem-vegán vásárlók fogyasztói szokását hasonlítottam össze fenntarthatósági szempontok alapján. Ezek következtében kerestem arra a kérdésre a választ, hogy a veganizmus jó irány-e egy fenntarthatóbb életért. 
695 |a egészséges táplálkozás 
695 |a fenntartható magatartás 
695 |a fenntarthatóság 
695 |a Gasztronómiai trendek 
695 |a veganizmus 
700 1 |a Lugasi Dr. Andrea  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43228/1/Veg%C3%A1n%20gasztron%C3%B3mi%C3%A1val%20a%20fenntarthat%C3%B3s%C3%A1g%C3%A9rt.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43228/2/Gyore%20Laura%20Ertekelo_k4.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43228/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_Gy%C3%B6re%20Laura_2022.pdf  |z Dokumentum-elérés