Vegán gasztronómiával a fenntarthatóságért
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | egészséges táplálkozás fenntartható magatartás fenntarthatóság Gasztronómiai trendek veganizmus |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43228 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg43228 | ||
| 005 | 20230318113754.0 | ||
| 008 | 230318suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Györe Laura | |
| 245 | 1 | 0 | |a Vegán gasztronómiával a fenntarthatóságért |c Györe Laura |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatom témájául a veganizmus aktuális témáját választottam. Kutatásom során azt vizsgáltam, hogy a teljesértékű növényi étrend milyen befolyással van az emberek egészségére, valamint a környezetre. Kitekintettem továbbá a hazai vendéglátóegységek által nyújtott kínálatra, a hazai gasztronómiai trendekre, és arra, hogy azok milyen kapcsolatban vannak egymással. Mindemellett a vegán és nem-vegán vásárlók fogyasztói szokását hasonlítottam össze fenntarthatósági szempontok alapján. Ezek következtében kerestem arra a kérdésre a választ, hogy a veganizmus jó irány-e egy fenntarthatóbb életért. | |
| 695 | |a egészséges táplálkozás | ||
| 695 | |a fenntartható magatartás | ||
| 695 | |a fenntarthatóság | ||
| 695 | |a Gasztronómiai trendek | ||
| 695 | |a veganizmus | ||
| 700 | 1 | |a Lugasi Dr. Andrea |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43228/1/Veg%C3%A1n%20gasztron%C3%B3mi%C3%A1val%20a%20fenntarthat%C3%B3s%C3%A1g%C3%A9rt.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43228/2/Gyore%20Laura%20Ertekelo_k4.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43228/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_Gy%C3%B6re%20Laura_2022.pdf |z Dokumentum-elérés |