Vegán gasztronómiával a fenntarthatóságért
Elmentve itt :
Szerző: | Györe Laura |
---|---|
További közreműködők: | Lugasi Dr. Andrea |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | egészséges táplálkozás fenntartható magatartás fenntarthatóság Gasztronómiai trendek veganizmus |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43228 |
Hasonló tételek
Mit tesznek a séfek az egészséges táplálkozásért és a fenntarthatóságért?
: Boldog Anna
: Boldog Anna
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka
: Czigány Bianka
Vegán termékek marketingkommunikációja
: Bartha Bettina
: Bartha Bettina
Can the Future be Vegan?
: Szarka Dorottya
: Szarka Dorottya
Hungarians' vegan tourism
: Sipos Víta
: Sipos Víta
A vegán és nyers vegán konyha desszertkultúrája és ennek megjelenése a budapesti vendéglátásban
: Horváth Dorina
: Horváth Dorina
Die vegane Ernährung und ihre Auswirkungen auf den Tourismus Das vegane touristische Angebot
: Molnár Vivien
: Molnár Vivien
Effects of veganism on the catering industry in Hungary
: Kecskés Fanny
: Kecskés Fanny
Vegán desszertek készítése és fogyasztási szokásai
: Takács Anett
: Takács Anett
How veganism effects the economy (within the EU)
: Bejczi Boglárka Nóra
: Bejczi Boglárka Nóra
A vegán konyha hatása a magyar vendéglátásban
: Vidi Sándor
: Vidi Sándor
A Vegán közösség befolyása a fogyasztói döntéshozatalra
: Kiss Dávid
: Kiss Dávid
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vegán kozmetikumok piacán
: Fótos Adrienn
: Fótos Adrienn
Fogyasztói magatartás vizsgálata a vegán kozmetikumok piacán
: Fótos Adrienn
: Fótos Adrienn
A vegán turizmus jelentősége hazánkban és világszerte
: Radó Márk
: Radó Márk
A vegán fogyasztók élelmiszervásárlási magatartásának marketing aspektusai
: Bartha Bettina
: Bartha Bettina
Digitális marketingkommunikáció a magyarországi vegán fehérjeporok piacán
: Borics Klaudia
: Borics Klaudia
Vegán és hagyományos gyorsétteremi szolgáltatás gazdálkodásának összehasonlítása
: Maczkó Karolina
: Maczkó Karolina
A vegán táplálkozás és a fenntarthatóbb fogyasztás kapcsolata
: Hreblay Dóra
: Hreblay Dóra
A vegetáriánus/vegán éttermek helye a budapesti piacon
: Albert Szabina Gabriella
: Albert Szabina Gabriella
Digitális fejlődés hatása a vegán életmódra való áttérésre
: Zsombok Virginia
: Zsombok Virginia
A vegán életmód és a fenntarthatóság kapcsolata a vendéglátásban
: Székely Dorottya Erzsébet
: Székely Dorottya Erzsébet
A FINO-FOOD Kft. piacra lépése a vegán termékportfólióval
: Szommer Gábor
: Szommer Gábor
Veganizmus a cukrászatban – Divat, vagy tudomány a vegán étrend?
: Szontagh Eszter Klára
: Szontagh Eszter Klára
A vegán desszertek térnyerése a hagyományos és erre specializálódott cukrászdákban
: Fábián Hanna
: Fábián Hanna
Piacra lépést támogató tanulmány egy vegán street food bisztró marketingstratégiájához
: Borgyos Marcell
: Borgyos Marcell
Vegán kozmetikumok értékesítése influencereken keresztül,avagy hogyan tudnak befolyásolni a véleményvezérek
: Antal Bianka
: Antal Bianka
Előkészítő tanulmány egy újonnan piacra lépő vegán street food bisztró marketingstratégiájához
: Borgyos Marcell
: Borgyos Marcell
A növényi alapú táplálkozás és a vegán élelmiszeripari termékek iránti fogyasztói attitűdök vizsgálata
: Papp Dalma Fruzsina
: Papp Dalma Fruzsina
A tudatos fogyasztó nyomában, avagy trend vagy trendi-e a Fair Trade, a Cruelty Free és a Vegán
: Wahr Berta
: Wahr Berta
A bitcoin fejlődése és használati lehetőségei a jövőben
: Györe József
: Györe József
Beszámoló a szakmai gyakorlatomról
: Györe Márió
: Györe Márió
A magyarországi autóhitelpiac alakulása az elmúlt években az értékesítés ösztönzés szemszögéből
: Györe Andor
Megjelent: (2008)
: Györe Andor
Megjelent: (2008)
Brandépítés az OTC termékek piacán, 2020 - trendek, kihívások és eredmények a gyógyszermarketing területén
: Györe Dalma
: Györe Dalma
A bank háttérmunkálatai és a banki marketing Az ügyfelekért és a fenntarthatóságért
: Kis Bence Zoltán
: Kis Bence Zoltán
Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala informatikai hátterének bemutatása
: Györe Bendegúz Zoltán
: Györe Bendegúz Zoltán
A HungaroControl Zrt. toborzási stratégiájának megújítása
: Laura Metrotta Laura Metr Laura Metrotta
: Laura Metrotta Laura Metr Laura Metrotta
A fiatal hallássérültek helyzete a munkaerőpiacon.
: Lendvai Laura
: Lendvai Laura
A fenntartható divat marketinges szemmel A marketingkommunikáció szerepe a fenntartható divatban, fenntartható-e a H&M?
: Pesztránszki Laura
: Pesztránszki Laura
A rendezvényszervezés alapelvei a Turizmus Gála példáján a Novotel Budapest City hotelben
: Szabó Laura
: Szabó Laura
Hasonló tételek
-
Mit tesznek a séfek az egészséges táplálkozásért és a fenntarthatóságért?
: Boldog Anna -
A vegán életmód, a budapesti vegán éttermek vizsgálatának tükrében
: Czigány Bianka -
Vegán termékek marketingkommunikációja
: Bartha Bettina -
Can the Future be Vegan?
: Szarka Dorottya -
Hungarians' vegan tourism
: Sipos Víta