A köretválaszték változásának vizsgálata a vendéglátás kínálatában Magyarországon

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kedves Kamilla
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:étlapelemzés
étterem
köret
köretkínálat
vendéglátás
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/43246
Leíró adatok
Kivonat:Szakdolgozatomban bizonyítom, hogy Magyarországon a vendéglátó egységek köretkínálata változásokon ment át az utóbbi évtizedekben. Megvizsgálom, hogy van-e kapcsolat az egyes köret alapanyagok ismertsége és fogyasztása között, valamint, hogy hatással van-e az egészséges étkezés fontossága az újdivatú egészséges köretek ismertségére. Ezeket régi és mai étlapok elemzésével támasztom alá, illetve kérdőívvel mérem fel a köretfogyasztási szokásokat a vendéglátóhelyeken.