A köretválaszték változásának vizsgálata a vendéglátás kínálatában Magyarországon
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | étlapelemzés étterem köret köretkínálat vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43246 |
Kivonat: | Szakdolgozatomban bizonyítom, hogy Magyarországon a vendéglátó egységek köretkínálata változásokon ment át az utóbbi évtizedekben. Megvizsgálom, hogy van-e kapcsolat az egyes köret alapanyagok ismertsége és fogyasztása között, valamint, hogy hatással van-e az egészséges étkezés fontossága az újdivatú egészséges köretek ismertségére. Ezeket régi és mai étlapok elemzésével támasztom alá, illetve kérdőívvel mérem fel a köretfogyasztási szokásokat a vendéglátóhelyeken. |
---|