Hozzáadott cukortól mentes termékek jellemzői és gyártói attitűdök vizsgálata

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Mészáros Brigitta
További közreműködők: Soós Dr. Gabriella
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:cukorbetegség
cukormentes
diéta
gyártói attitűd
hozzáadott cukormentes
inzulinrezisztencia
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/43257

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg43257
005 20230318153602.0
008 230318suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hu 
100 1 |a Mészáros Brigitta 
245 1 0 |a Hozzáadott cukortól mentes termékek jellemzői és gyártói attitűdök vizsgálata  |c Mészáros Brigitta  |h [elektronikus dokumentum] 
520 3 |a Szakdolgozatom célja a hozzáadott cukortól mentes termékek jellemzőinek bemutatása és a hozzájuk kapcsolódó gyártói attitűdök felmérése volt. Ezek a speciális termékek az elmúlt néhány évben robbanásszerűen kezdtek el megjelenni a piacon, melynek oka az egyre több szénhidrát-anyagcserezavarban érintett diagnosztizálása és az egészségtudatos fogyasztók számának növekedése. Szekunder kutatásomban a termékek szabályozásának jogi kereteivel, jellemzőinek ismertetésével, illetve a cukorfogyasztás trendjével foglalkoztam. Kutatási kérdésem a fogyasztói igények felmérésére és a marketing tevékenységekre vonatkozott. Primer kutatásomban gyártói interjúkat készítettem, melyben a termékekkel kapcsolatos attitűdöket mértem fel. 
695 |a cukorbetegség 
695 |a cukormentes 
695 |a diéta 
695 |a gyártói attitűd 
695 |a hozzáadott cukormentes 
695 |a inzulinrezisztencia 
700 1 |a Soós Dr. Gabriella  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43257/1/MeszarosBrigitta-szakdolgozat.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43257/2/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap%20_M%C3%A9sz%C3%A1ros_B.pdf  |z Dokumentum-elérés 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43257/3/Szakdolgozat_biralat_MeszarosBrigitta_belso_SoosG.pdf  |z Dokumentum-elérés