Fenntarthatóságra való törekvések a vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | egészséges táplálkozás ételpazarlás fenntartható fogyasztás fenntartható vendéglátás fenntarthatóság |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43260 |
| Kivonat: | Szakdolgozatomban bemutatom, hogy milyen lépéseket tud tenni egy vendéglátó egység a fenntarthatóság érdekében. Széleskörű információt szeretnék kapni a szálloda konyhájának az üzemeltetésére és fenntarthatósági törekvéseire. A vendég szemszögéből szeretném feltérképezni a környezettudatosság fontosságát. Milyen gyakran vesznek igénybe büféasztalos ellátást, melyik típust preferálják jobban és vajon az általuk egészségesnek vélt ételválasztékot választják-e az utazásaik során Befolyásolja-e őket az, hogy az általuk kiválasztott étterem foglalkozik-e a fenntarthatóság kérdésével. |
|---|