Fenntarthatóságra való törekvések a vendéglátásban
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | egészséges táplálkozás ételpazarlás fenntartható fogyasztás fenntartható vendéglátás fenntarthatóság |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43260 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg43260 | ||
| 005 | 20230318153608.0 | ||
| 008 | 230318suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Lányi Lili | |
| 245 | 1 | 0 | |a Fenntarthatóságra való törekvések a vendéglátásban |c Lányi Lili |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatomban bemutatom, hogy milyen lépéseket tud tenni egy vendéglátó egység a fenntarthatóság érdekében. Széleskörű információt szeretnék kapni a szálloda konyhájának az üzemeltetésére és fenntarthatósági törekvéseire. A vendég szemszögéből szeretném feltérképezni a környezettudatosság fontosságát. Milyen gyakran vesznek igénybe büféasztalos ellátást, melyik típust preferálják jobban és vajon az általuk egészségesnek vélt ételválasztékot választják-e az utazásaik során Befolyásolja-e őket az, hogy az általuk kiválasztott étterem foglalkozik-e a fenntarthatóság kérdésével. | |
| 695 | |a egészséges táplálkozás | ||
| 695 | |a ételpazarlás | ||
| 695 | |a fenntartható fogyasztás | ||
| 695 | |a fenntartható vendéglátás | ||
| 695 | |a fenntarthatóság | ||
| 700 | 1 | |a Lugasi Dr. Andrea |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43260/1/L%C3%A1nyi%20Lili%202022%20Szakdolgozat.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43260/2/L%C3%A1nyi%20Lili_k.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43260/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_L%C3%A1nyi%20Lili_2022.pdf |z Dokumentum-elérés |