Spanyol gasztronómia Budapesten

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kocsis Bernadett
További közreműködők: Balog-Siposné Szöcze Anikó
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Budapest
magyar konyha
Spanyol éttermek
Spanyol gasztronómia
Spanyolország
tapas
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/43264
Leíró adatok
Kivonat:Számomra azt a legfontosabb témát választottam, amely nagyvonalakban meghatározta az életemet, azon belül pedig leginkább a tanulmányaimat, illetve színessé tette mindennapjaimat. Elsősorban a „milyen szintű a spanyol gasztronómia elterjedtsége Budapesten és milyen körökben ” kérdésre keresem és elemzem a választ. Következő vizsgálandó témámban a spanyol ételeket hasonlítom össze a magyarokkal. Harmadikként pedig a Budapesten lévő spanyol éttermeket fogom összehasonlítani egymással. Kiderül, hogy mennyi van belőlük, milyen színvonalon működnek, milyen szolgáltatást nyújtanak és hogy ezen éttermek mely területe lenne esetleg fejleszthető.