A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Czifra Bálint
További közreműködők: Gancsovné Rossi Krisztina
Dokumentumtípus: Diplomadolgozat
Kulcsszavak:Pálinka
Hungarikum
Eredetvédett pálinka
Pálinkafőzés
Pálinkafőzde
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/4330

MARC

LEADER 00000nta a2200000 i 4500
001 dolg4330
005 20160204104927.0
008 151209suuuu hu om 000 hun d
040 |a BGE Dolgozattár Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Czifra Bálint 
245 1 2 |a A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Czifra Bálint 
695 |a Pálinka 
695 |a Hungarikum 
695 |a Eredetvédett pálinka 
695 |a Pálinkafőzés 
695 |a Pálinkafőzde 
700 0 2 |a Gancsovné Rossi Krisztina  |e ths 
856 4 0 |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/4330/1/A%20p%C3%A1linka%20k%C3%A9sz%C3%ADt%C3%A9se%20%C3%A9s%20fogyaszt%C3%A1sa%20napjainkban.pdf  |z Dokumentum-elérés