A pálinka készítése és fogyasztása napjainkban
Saved in:
Main Author: | Czifra Bálint |
---|---|
Other Authors: | Gancsovné Rossi Krisztina |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Pálinka Hungarikum Eredetvédett pálinka Pálinkafőzés Pálinkafőzde |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4330 |
Similar Items
A PÁLINKA KÉSZÍTÉSE, A PÁLINKA KÍNÁLÁSA A VENDÉGLÁTÁSBAN
: Adorján Kinga
: Adorján Kinga
Pálinka készítése, helye a vendéglátásban és a pálinka, mint turisztikai vonzerő hazánk turizmusában
: Szeghalmi Tamás Ferenc
: Szeghalmi Tamás Ferenc
Hazai élelmiszerek fogyasztása
: Balog Dávid
: Balog Dávid
Akevert italok fogyasztása Magyarországon
: Ganbold Tana
: Ganbold Tana
Édesítőszerek tudatos fogyasztása a vendéglátásban
: Jancsik Dóra Emőke
: Jancsik Dóra Emőke
A Milka marketingstratégiája és magyarországi fogyasztása
: Dani Patrik
: Dani Patrik
Üdítőital márkák márkaismertsége, fogyasztása a fiatalok körében
: Kovács Nikolett
: Kovács Nikolett
Olasz sajtok fogyasztása az országeredet-imázs tükrében
: Szántó Kitti
: Szántó Kitti
Vad Állatok és erdei gombák gasztronómiai jelentősége és fogyasztása a vendéglátásban
: Botos Ákos
: Botos Ákos
A Pálinka, mint Hungarikum
: Dósa Alexandra
: Dósa Alexandra
A pálinka előállítása és értékesítése, a Békési Pálinka Zrt. példáján keresztül szemléltetve
: Hidvégi Nikolett
: Hidvégi Nikolett
Pálinka újratöltve A Panyolai Szilvórium Kft. marketingtevékenységének elemzése
: Végh Zsuzsanna Végh Zsuzsanna
: Végh Zsuzsanna Végh Zsuzsanna
A pálinka, mint hungarikum turisztikai vonzerejének vizsgálata a Pálinka Experience Budapest alapján
: Weisz Regina Virág
: Weisz Regina Virág
A pálinka, mint hungarikum, avagy hogyan jelenik meg a pálinka turisztikai vonzerőként Magyarországon
: Hájer Hanna
: Hájer Hanna
Pálinkakészítés, pálinka szerepe a gasztronómiában
: Kalácska Áron
: Kalácska Áron
CyberPálinka avagy A pálinka internetes megjelenése és a DKP Pálinkaház Kft fészek stratégiája
: Kovács Andrea
: Kovács Andrea
New trends in Hungarian Pálinka Market
: Mészáros Alexandra
: Mészáros Alexandra
A pálinka és a rendezvényszervezés kapcsolata
: Kovács Luca Fruzsina
: Kovács Luca Fruzsina
Pálinkakészítés és a pálinka fogyasztási szokásai
: Piffkó Eszter
: Piffkó Eszter
PR film készítése
: Rátkai Márk
: Rátkai Márk
Pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban
: Slajchó Valentin
: Slajchó Valentin
A pálinka hatása a magyar turizmusra
: Török Anita
: Török Anita
Pálinka, mint hungarikum és népszerűségének növelési lehetőségei
: Madar Gwendolin
: Madar Gwendolin
Egy reszponzív webáruház készítése
: Gergics Milán
: Gergics Milán
A pálinkakészítés, a pálinka ajánlása a vendéglátásban
: Kóczon Viktor
: Kóczon Viktor
A pálinka felhasználásának lehetőségei a csúcsgasztronómia italkínálatában
: Berecz Panna Viola
: Berecz Panna Viola
Pálinka, mint hungarikum fogyasztási szokásai a fiatalok körében Fókuszban az Árpád Pálinka és a Városliget Café
: Sóvágó Éva Zsuzsanna
: Sóvágó Éva Zsuzsanna
"A pálinka Magyarországon világhírű" - és a határainkon túl?
: Kovács Máté
: Kovács Máté
A pálinka fogyasztási és vásárlási szokásainak kvalitatív vizsgálata
: Totth Gedeon, et al.
Published: (2018)
: Totth Gedeon, et al.
Published: (2018)
Hungarikumok készítése és ajánlása a vendéglátásban A tokaji borkülönlegességek készítése és ajánlása a vendéglátásban
: Vásárhelyi Gergely
: Vásárhelyi Gergely
A pálinka, mint hungarikum szerepe a magyar gasztronómiában
: Varga Viktória
: Varga Viktória
A Pálinka Patika itallapjának elemzése, szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Borhi Balázs
: Borhi Balázs
A pálinka fogyasztási szokásai és felhasználási lehetőségei a gasztronómiában
: Gáspár Szilvia Margit
: Gáspár Szilvia Margit
Vegán desszertek készítése és fogyasztási szokásai
: Takács Anett
: Takács Anett
Tapasztalatok a transzferár-dokumentáció készítése során
: Varga Violetta
: Varga Violetta
Konszolidált beszámoló készítése a vállalatok gyakorlatában
: Csergőffy Noémi
: Csergőffy Noémi
Similar Items
-
A PÁLINKA KÉSZÍTÉSE, A PÁLINKA KÍNÁLÁSA A VENDÉGLÁTÁSBAN
: Adorján Kinga -
Pálinka készítése, helye a vendéglátásban és a pálinka, mint turisztikai vonzerő hazánk turizmusában
: Szeghalmi Tamás Ferenc -
Hazai élelmiszerek fogyasztása
: Balog Dávid -
Akevert italok fogyasztása Magyarországon
: Ganbold Tana -
Édesítőszerek tudatos fogyasztása a vendéglátásban
: Jancsik Dóra Emőke