Egészségtudatosság az élelmiszerfogyasztásban egy primer kutatás eredményei alapján
Saved in:
Main Author: | Siklódy Zsófia |
---|---|
Other Authors: | Brávácz Ibolya |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás Egészségtudatosság Egészséges táplálkozás Élelmiszerfogyasztói szokások Élelmiszerfogyasztásra ható tényezők |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/4340 |
Similar Items
Lisztérzékenyek vásárlási szokásainak bemutatása egy primer kutatás alapján
: Mecsei Priszcilla
: Mecsei Priszcilla
A lakosság jelzálog hitelfelvételi kedvének feltérképezése egy primer kutatás alapján
: Váraljai György Tamás
: Váraljai György Tamás
Primer kutatás alapján a Porsche, Audi, Skoda márka megszemélyesítése
: Németh Bernadett
: Németh Bernadett
A digitális üzleti modellek szerepe, trendjei, lehetőségei és a fogyasztók elvárásai egy primer kutatás alapján
: Deák Norbert
: Deák Norbert
A magyar kosárlabda játékosok menedzsmentjének speciális piaca és a játékosügynöki munka szerepe egy primer kutatás alapján
: Lakosa Ákos
: Lakosa Ákos
Egészségtudatosság Magyarországon
: Südi Katalin
: Südi Katalin
A betegek bevonása, részvételük a terápiás döntéshozatalban – egy empirikus kutatás eredményei
: Antal Anita, et al.
Published: (2016)
: Antal Anita, et al.
Published: (2016)
A felszolgálási díj- és az ügyfél-, kérelmező-kutatás legújabb eredményei
: Hámori Antal
Published: (2023)
: Hámori Antal
Published: (2023)
Az egyetemi oktatók érzelmi munkája digitális oktatási környezetben – egy pilot kutatás eredményei
: Harmat Vanda
Published: (2024)
: Harmat Vanda
Published: (2024)
Új vállalkozás indításának vizsgálata Porter öt versenyerő modelljének és primer kutatás eredményeinek elemzésével
: Gellért Brigitta Kinga
: Gellért Brigitta Kinga
A COVID-19 hatása egy Magyarországon működő logisztikai cég működésére – Egy kvalitatív interjús kutatás eredményei
: Tóth Márk
: Tóth Márk
Környezettudatos élelmiszerfogyasztói magatartás bemutatása egy primer kutatáson keresztül
: Babus Krisztina
: Babus Krisztina
Az egészségtudatosság szerepe az alkoholfogyasztó egyetemisták körében
: Takács Réka
: Takács Réka
A primer szektori foglalkoztatottság alakulása a XXI. században
: Váradi Zsófia Csilla
: Váradi Zsófia Csilla
Az egészségtudatosság szerepének alakulása a fogyasztói magatartásban
: Zsédely Hajnalka
: Zsédely Hajnalka
Az egészségtudatosság szerepe a felsőoktatásban tanulók gyorséttermi fogyasztásában
: Gergely Zsuzsanna
Published: (2014)
: Gergely Zsuzsanna
Published: (2014)
A fenntartható divat gazdasági, környezeti hatásainak vizsgálata egy primer kutatással
: Gál Tamás
: Gál Tamás
Az egészségtudatosság fejlesztése a Personal Best Kft. példáján keresztül
: Szekrényes Fanni
: Szekrényes Fanni
A kommunikáció szerepe az egészségtudatosság kialakításában, a családtervezés jelentősége
: Merhala Dorina
: Merhala Dorina
Egészségtudatosság a fogyasztói magatartásban - Az egészséget pozitívan befolyásoló szolgáltatások esetében
: Hetei Marcell
: Hetei Marcell
Egészségtudatosság és bioélelmiszer fogyasztási szokások a hazai lakosság körében
: Csapó Réka
: Csapó Réka
Az egészségtudatosság szerepe, mértéke a fogyasztói magatartásunkban az élelmiszer vásárlás során
: Viz Mercedes
: Viz Mercedes
Az egészségtudatosság hatása a vásárlói döntésekre az "új generációs" fogyasztók körében
: Horváth Lívia
Published: (2014)
: Horváth Lívia
Published: (2014)
Az egészségtudatosság számos aspektusának vizsgálata a Z generáció fogyasztói magatartása tekintetében
: Tabányi Boglárka
: Tabányi Boglárka
A finn oktatási rendszer eredményei
: Tóthné Uzonyi Ottilia
: Tóthné Uzonyi Ottilia
Z generáció kutatás
: Ragány Renáta Pálma
: Ragány Renáta Pálma
Z generáció kutatás
: Ragány Renáta Pálma
: Ragány Renáta Pálma
Az egészségtudatosság, az egészséges életmód szerepe, mértéke a 18-30 évesek fogyasztói magatartásában
: Nguyen Thi Mini
: Nguyen Thi Mini
Tudás vagy diploma? Egy felmérés eredményei a hallgatói elvárásokról
: Ilyésné Molnár Emese
Published: (2008)
: Ilyésné Molnár Emese
Published: (2008)
A lakossági hitelezés magyarországi alakulásának vizsgálata kérdőíves kutatás alapján
: Markót Tamás
: Markót Tamás
Cukrászdával kapcsolatos generációs kutatás
: Sátai Viktória
: Sátai Viktória
Fogyasztói magatartás a magyar melegkonyhás vendéglátóhelyeken - egy kérdőíves felmérés eredményei
: Rudolfné Katona Mária
Published: (2011)
: Rudolfné Katona Mária
Published: (2011)
Magyarország és a Koreai Köztársaság együttműködésének eredményei
: Neszmélyi György Iván
Published: (2014)
: Neszmélyi György Iván
Published: (2014)
A kommunikáció, mint szervezetfejlesztési eszköz módszertani elemzése empirikus kutatás alapján
: Nagy Annamária
: Nagy Annamária
Benchmarking Kutatás egy Multinacionális Vállalat Pénzügyi Mutatószámain Keresztül
: Kiss Gergő Balázs
: Kiss Gergő Balázs
Foglalkoztatással és borravalóval kapcsolatos vizsgálatok a vendéglátóiparban – egy fókuszcsoportos felmérés eredményei
: Fenyvesi Éva
Published: (2022)
: Fenyvesi Éva
Published: (2022)
Tudásmenedzsment a kutatás-fejlesztés szolgálatában
: Dollák Nóra
: Dollák Nóra
A digitális tábla projekt fontosabb jellemzői, tapasztalatai, eredményei
: Szakál Szabina
: Szakál Szabina
Gyeplabda világversenyek rendezésének feltételei, és várható eredményei Magyarországon
: Bálint Andrea Zita
: Bálint Andrea Zita
A Soproni Óvatos Duhaj termékcsalád bevezetése és eredményei
: Kalmár Adrienn
: Kalmár Adrienn
Similar Items
-
Lisztérzékenyek vásárlási szokásainak bemutatása egy primer kutatás alapján
: Mecsei Priszcilla -
A lakosság jelzálog hitelfelvételi kedvének feltérképezése egy primer kutatás alapján
: Váraljai György Tamás -
Primer kutatás alapján a Porsche, Audi, Skoda márka megszemélyesítése
: Németh Bernadett -
A digitális üzleti modellek szerepe, trendjei, lehetőségei és a fogyasztók elvárásai egy primer kutatás alapján
: Deák Norbert -
A magyar kosárlabda játékosok menedzsmentjének speciális piaca és a játékosügynöki munka szerepe egy primer kutatás alapján
: Lakosa Ákos