A Johnny's Bistro étel és italkínálata
Elmentve itt :
Szerző: | Somogyi Dorottya |
---|---|
További közreműködők: | Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | catering étlap házhozszállítás Johnny's Bistro vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43414 |
Hasonló tételek
Esküvői catering a Johnny’s Bistro tekintetében
: Kovács Dominik
: Kovács Dominik
A Johnnie Walker, mint márka marketingaktivitásainak elemzése
: Gellért Nóra Gabriella
: Gellért Nóra Gabriella
A 0,75 bar & bistro működésének elemzése
: Kövér Dorottya
: Kövér Dorottya
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
Sör és étel, sörvacsorák
: Deézsi Ferenc
: Deézsi Ferenc
A Johnnie Walker márkaépítése a Trónok Harca sorozaton keresztül
: Kőműves Balázs Károly
: Kőműves Balázs Károly
Az XO Bistro Étterem tevékenységének elemzése
: Regős Péter
: Regős Péter
Analyzing platewaste of a trendy bistro in the heart of Buda
: Pató Márk
: Pató Márk
Insight into the marketing process of Etele Cinema
: Küplein Kata Stella
: Küplein Kata Stella
Budapesti vendéglátás marketing az Evidens Bistro példáján keresztül
: Tóth Lilla Emese
: Tóth Lilla Emese
Étel-ital párosítások Budapest fine-dining éttermeiben
: Császár Attila
: Császár Attila
A Great Bistro étlapjának elemzése, ételallergiában/érzékenységben szenvedők szempontjából, konyhatechnológiák
: Bánhegyi Zsolt István
: Bánhegyi Zsolt István
Az Arany Kaviár étel- és az italkínálatának bemutatása
: Salga Réka
: Salga Réka
Az Intercontinental Budapest vendégkör összetételének étel- és italfogyasztási szokásai
: Gőbőlős Réka
: Gőbőlős Réka
Az Intercontinental Budapest vendégkörének összetételének étel- és italfogyasztási szokásai
: Gőbőlős Réka
: Gőbőlős Réka
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Péter Kata
: Péter Kata
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
A borok megjelenése a Bistro Fine itallapján, a pincészetek bemutatása, borok és ételek párosítása
: Földes Anna
: Földes Anna
A fenntarthatóság és az étel pazarlás vizsgálata egy ötcsillagos budapesti szállodában
: Kővágó Jázmin
: Kővágó Jázmin
A Mercure Budapest Castle Hill Hotel reggeli étel- és italkínálatának bemutatása és elemzése
: Kovács Péter
: Kovács Péter
Helyi termékek és a „jó étel, jó hangulat” trend terjedésének vizsgálata egyetemisták körében
: Balázsné Lendvai Marietta, et al.
Megjelent: (2022)
: Balázsné Lendvai Marietta, et al.
Megjelent: (2022)
A Novotel Budapest Danube Hotel étel-, italkínálatának elemzése, a választék kialakításának szempontjai és következményei
: Bodó Péter
: Bodó Péter
A Neusiedlersee-Hügelland borvidék bemutatása, a ruszti Buschenschank Peter Schandl vendéglátóipari egységen keresztül, valamint az egység étel-ital kínálatának vizsgálata
: Csitkovics Márk
: Csitkovics Márk
A HITELINTÉZETI BELSŐ ELLENŐRZÉS KIHÍVÁSAI NAPJAINKBAN, AVAGY A HITELINTÉZETI BELSŐ ELLENŐRZÉS MINT ÉRTÉKTEREMTŐ FOLYAMAT
: Somogyi Dorottya
: Somogyi Dorottya
Sustainable Supply Chain Management in the Hospitality Industry A case of a Hungarian Bistro
: Wallfisch Márk
: Wallfisch Márk
A külföldi tőke mértéke és befolyása a magyar gazdaságban és a keleti nyitás sikeressége
: Somogyi Csongor
: Somogyi Csongor
A külföldi tőke mértéke és befolyása a magyar gazdaságban és a keleti nyitás sikeressége
: Somogyi Csongor
: Somogyi Csongor
A vásárlói elégedettség elérése és fenntartása a MOL Nyrt. kiskereskedelmi és marketing tevékenységében
: Somogyi Dániel
: Somogyi Dániel
Az USA és Kína gazdasági és politikai kapcsolatai, a kereskedelmi konfliktus szemszögéből
: Somogyi Csaba
: Somogyi Csaba
A lízing számviteli és adózási kérdései lízing esettanulmányokon keresztül lízingbeadó és lízingbevevő szemszögéből
: Somogyi Péter
: Somogyi Péter
A Koreai Köztársaság és az Amerikai Egyesült Államok kétoldalú kapcsolatrendszere, valamint annak hatása a régió és a világ gazdaságára
: Somogyi Izabella
: Somogyi Izabella
A közraktározás helyzete és bemutatása Magyarországi és nemzetközi viszonylatban, Egy kozmetikai cég jövőbeli terveivel
: Somogyi Viktória
: Somogyi Viktória
eSport a XXI. században, avagy az eSport és a tradicionális sportok üzleti modelljeinek hasonlóságai és különbözőségei
: Somogyi Gábor
: Somogyi Gábor
A gyorséttermek rivalizálása - versenyük alakulása, és botrányaik hatása a fogyasztói megítélésre
: Somogyi Brigitta
: Somogyi Brigitta
Az eWOM hatása az Y és Z generációra, a „We love Budapest” és az „Egy nap a városban” online felület vizsgálata alapján
: Somogyi Eszter
: Somogyi Eszter
A tatabányai Forgórózsa Népművészeti Központ hétköznapi működése és jövőbeni projektjei
: Somogyi Zsuzsanna
: Somogyi Zsuzsanna
Az Y generáció hatása a magyar szállodák HR területeire és a szállodai kínálatra
: Somogyi Vivien
: Somogyi Vivien
A szállodák osztályba sorolása jogi szabályozásának története Magyarországon az 1950-es évektől napjainkig
: Somogyi Lili
: Somogyi Lili
Értékesítési rendszer felmérése és a vevőkövetelések állományának könyvvizsgálata egy termelő vállalat példáján keresztül
: Somogyi Anita
: Somogyi Anita
A Beverages Kft. vagyoni-, pénzügyi és jövedelmezőségi helyzetének értékelése 2019-től 2022-ig tartó időszakban
: Somogyi Domonkos
: Somogyi Domonkos
Hasonló tételek
-
Esküvői catering a Johnny’s Bistro tekintetében
: Kovács Dominik -
A Johnnie Walker, mint márka marketingaktivitásainak elemzése
: Gellért Nóra Gabriella -
A 0,75 bar & bistro működésének elemzése
: Kövér Dorottya -
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia -
Sör és étel, sörvacsorák
: Deézsi Ferenc