Hagyományos vagy újhullámos? - A hazai desszert trendek vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
Kulcsszavak: | cukrászat cukrászdai szokások desszert trendek hazai cukrászdák magyar cukrászmesterek |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43429 |
MARC
LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | dolg43429 | ||
005 | 20230319182309.0 | ||
008 | 230319suuuu hu om 000 hun d | ||
040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
041 | |a hu | ||
100 | 1 | |a Pető Dóra | |
245 | 1 | 0 | |a Hagyományos vagy újhullámos? - A hazai desszert trendek vizsgálata |c Pető Dóra |h [elektronikus dokumentum] |
520 | 3 | |a Dolgozatom elsődleges célja az volt, hogy felmérjem hol tart manapság a magyar cukrászat, a jelenlegi kínálat és trendek feltérképezése révén. Viszont ahhoz, hogy megértsük a jelent, ismernünk kell a múltunkat, ezért az újhullámos sütemények előtt visszatekintettem a hagyományos desszertek kialakulására, illetve a neves cukrászdák, dinasztiák történetére. Ezután áttértem az általam ismert desszert trendekre, majd folytatva a jelenlegi hazai cukrászat megismerését, bemutattam Magyarország neves, elismert cukrászdáit és cukrászmestereit. Továbbá felmértem az igényeket és véleményeket a meglévő kínálatról a fogyasztók körében. | |
695 | |a cukrászat | ||
695 | |a cukrászdai szokások | ||
695 | |a desszert trendek | ||
695 | |a hazai cukrászdák | ||
695 | |a magyar cukrászmesterek | ||
700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43429/1/Hagyom%C3%A1nyos%20vagy%20%C3%BAjhull%C3%A1mos%20-%20A%20hazai%20desszert%20trendek%20vizsg%C3%A1lata_Pet%C5%91_D%C3%B3ra.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43429/2/Pet%C5%91%20D%C3%B3ra%20HATP9A_k5.pdf |z Dokumentum-elérés |
856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43429/3/%C3%89rt%C3%A9kel%C5%91lap_Pet%C5%91%20D%C3%B3ra.pdf |z Dokumentum-elérés |