Színek, illatok, ízek, avagy a fine dining térhódítása hazánkban
Saved in:
Main Author: | Szabó Alexandra |
---|---|
Other Authors: | Hidvégi Hedvig |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | fine dining fine dining története gasztronómia gasztrotörténet vendéglátás |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43478 |
Similar Items
Színek, ízek, illatok, avagy a fine dining térhódítása Magyarországon
: Brizs Anna
: Brizs Anna
A fine dining térhódítása a Balaton régióban
: Tóth Erika
: Tóth Erika
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban
: Duray András
: Duray András
A molekuláris gasztronómia és a fine dining
: Szabó Salamon
: Szabó Salamon
Examining guest perceptions of fine dining restaurants
: Fábry Ágnes
: Fábry Ágnes
Investigation of business models in fine dining restaurants
: Verzár Olivia
: Verzár Olivia
Fine dining cukrászat és a tányérdesszertek összetettsége
: Molnár Flóra Molli
: Molnár Flóra Molli
Étel-ital párosítások Budapest fine-dining éttermeiben
: Császár Attila
: Császár Attila
Analysis of Hungarian fine dining restaurants' marketing activities
: Fekecs Máté György
: Fekecs Máté György
A fine dining étkezés bemutatása és a magyar emberek fine diningról alkotott véleményének vizsgálata
: Szabó Zsófia Panna
: Szabó Zsófia Panna
Fine dining a magyar vendéglátásban, hatása a gazdálkodásra
: Windisch István
: Windisch István
A pezsgő szerepe a budapesti fine dining éttermekben
: Hudák Dávid
: Hudák Dávid
Street food és a fine dining összehasonlító elemzése
: Pacsai Martin Benjamin
: Pacsai Martin Benjamin
Investigating customer perceptions of Fine dining and Michelin-rated restaurants
: Fülöp Dóra
: Fülöp Dóra
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Péter Kata
: Péter Kata
Étel-ital párosítások trendjeinek alakulása Magyarország fine-dining éttermeiben
: Vári Vivien Vanessza
: Vári Vivien Vanessza
The “Greening” of 5-star Restaurants Sustainable Practice Indicators in Fine-dining Menu Analysis
: Petrenyi Dora
: Petrenyi Dora
Színes vendéglátás, avagy a színek szerepe étkezésünkben
: Mádi Emese Júlia
: Mádi Emese Júlia
A koronavírus hatása a fine dining éttermekre Magyarországon a Laurel Budapest példáján keresztül
: Antalffy Michelle
: Antalffy Michelle
Fine dining éttermek a budapesti turisztikai piacon (a Le Parlement étterem üzleti terve)
: Nagy Dolóresz Leila
: Nagy Dolóresz Leila
Egy csokoládé és borkóstoló rendezvény megvalósíthatóságának vizsgálata fine dining stílusban a Textúra étteremben
: Faragó Linda Klaudia
: Faragó Linda Klaudia
Beverage consumption habits and the comparison of two Fine Dining restaurant The Arany Kaviar and The Penrose Room in 2016-2017
: Vasadi-Balogh Eszter
: Vasadi-Balogh Eszter
A kézműves magyar ízek vásárának marketingkommunikációs jelentősége
: Tomasovics Viktória
: Tomasovics Viktória
A színek szerepe a reklámokban
: Varga Eszter
: Varga Eszter
Helyi ízek és globális trendek A magyar Michelin Guide vidéki gasztronómiája
: Galácz Viktória
: Galácz Viktória
Q-commerce, avagy a gyors online élelmiszer-kereskedelem térhódítása hazánkban és világszerte
: Fodor Tamás
: Fodor Tamás
Színek hatása az online fogyasztói magatartásra
: Font Edina Adél
: Font Edina Adél
A fagylalt térhódítása a világon és kedveltsége hazánkban
: Barta Noémi Anita
: Barta Noémi Anita
Változó ízek, változó ízlések? - A klasszikus fagylalttól az extrémig
: Hegyes Gréta
: Hegyes Gréta
Innovációs marketing - A színek és a fogyasztók
: Likker Fruzsina
: Likker Fruzsina
Illatok, mint az emocionális vendégkötődés markerei A berlini Fragrances bár példája alapján
: Weigert Viktor
: Weigert Viktor
Az új közmenedzsment térhódítása hazánkban – fókuszban a közigazgatási teljesítménymérési gyakorlat
: Jánoki Evelin
: Jánoki Evelin
A színek, mint marketingeszközök szerepe a fogyasztói magatartás befolyásolásában
: Papp Adrienn
: Papp Adrienn
A színek hatása a vásárlói magatartásra, kitekintéssel az üdítőitalok szegmensére
: Jámbor Gabriella
Published: (2013)
: Jámbor Gabriella
Published: (2013)
Videojátékok a sportturizmusban, avagy az esport térhódítása
: Herczog Ádám Balázs
: Herczog Ádám Balázs
Az Y generáció étkezési szokásai, avagy a modern táplálkozási irányzatok térhódítása
: Kocsy Alexandra
: Kocsy Alexandra
Similar Items
-
Színek, ízek, illatok, avagy a fine dining térhódítása Magyarországon
: Brizs Anna -
A fine dining térhódítása a Balaton régióban
: Tóth Erika -
A fine dining ismertsége és elterjedése hazánkban
: Duray András -
A molekuláris gasztronómia és a fine dining
: Szabó Salamon -
Examining guest perceptions of fine dining restaurants
: Fábry Ágnes