Az ételallergia és ételintolerancia helyzete a vendéglátásban

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Imre Tímea
További közreműködők: Hidvégi Hedvig
Kulcsszavak:ételallergia
ételintolerancia
étterem
Fáy Présház
kínálat
Online Access:http://dolgozattar.uni-bge.hu/43544
Leíró adatok
Kivonat:Az ételallergia és az ételintolerancia helyzetének elemzése a vendéglátásban, azon belül is a Fóti Somlyó dombjai közt elhelyezkedő Fáy Présház étteremben. Főbb ételallergiák és ételintoleranciák ismertetése, tünetek, kezelési módok bemutatása. Az étterem bemutatása, az étel kínálat elemzése ételallergiában vagy ételintoleranciában szenvedők részére kínált választék szempontjából. A szakmai gyakorlaton töltött idő bemutatása, saját tapasztalatok, gondolatok ismertetése. Interjú leírása a Fáy Présház étterem tulajdonosával, mellékletként az interjúkérdések feltüntetésével.