Cserépből az asztalra
Elmentve itt :
| Szerző: | |
|---|---|
| További közreműködők: | |
| Dokumentumtípus: | Diplomadolgozat |
| Kulcsszavak: | Csírák Ehető virágok Gasztronómiai trendek Mikrozöld növények tálalás |
| Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43585 |
MARC
| LEADER | 00000nta a2200000 i 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | dolg43585 | ||
| 005 | 20230422090116.0 | ||
| 008 | 230319suuuu hu om 000 hun d | ||
| 040 | |a BGE Dolgozattár Repozitórium |b hun | ||
| 041 | |a hu | ||
| 100 | 1 | |a Varga Beáta | |
| 245 | 1 | 0 | |a Cserépből az asztalra |c Varga Beáta |h [elektronikus dokumentum] |
| 520 | 3 | |a Szakdolgozatom a különféle ehető virágok, csírák és mikrozöld növények történetét és a gasztronómiában való megjelenését, illetve felhasználási módjait mutatja be. Kiemelt figyelmet fordít, ezen növények étteremekben és rendezvényeken való esetleges fellelhetőségéről. Az egyik legfontosabb kérdés, melyre választ kerestem, hogy a gasztronómiában, milyen szerepet töltenek be a különböző növények. Továbbá mennyire van igény az ehető virágokra és mikrozöldekre a vendéglátásban. A kutatás összetettségét és sikerességét mélyinterjúk (séfekkel és kertészekkel) és online kérdőív kitöltése segítette. | |
| 695 | |a Csírák | ||
| 695 | |a Ehető virágok | ||
| 695 | |a Gasztronómiai trendek | ||
| 695 | |a Mikrozöld növények | ||
| 695 | |a tálalás | ||
| 700 | 1 | |a Hidvégi Hedvig |e ths | |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43585/1/Cser%C3%A9pb%C5%91l%20az%20asztalra%20.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43585/2/VARGA%20BE%C3%81TA_k.pdf |z Dokumentum-elérés |
| 856 | 4 | 0 | |u http://dolgozattar.uni-bge.hu/43585/3/Szakdolgozat%20%C3%A9rt%C3%A9kel%C5%91%20lap_Varga%20Be%C3%A1ta_2022_2.pdf |z Dokumentum-elérés |