Magyarország gin kínálatának vizsgálata
Saved in:
Main Author: | Taró Dániel |
---|---|
Other Authors: | Dr. Lenkovics Dr. Beatrix |
Format: | Thesis |
Kulcsszavak: | gasztronómia gin ital történelem magyar gin párlatok |
Online Access: | http://dolgozattar.uni-bge.hu/43650 |
Similar Items
Magyarország gin kínálatának vizsgálata
: Taró Dániel
: Taró Dániel
Alkoholos italok a vendéglátásban - Több gin, kevesebb tonik
: Záhonyi Réka
: Záhonyi Réka
A gin történelme, készítése és hasznosítása a vendéglátásban, illetve a rendezvények világában
: Kutasi Máté Ádám
: Kutasi Máté Ádám
Mallorca turisztikai kínálatának vizsgálata
: Kovács Kitti
: Kovács Kitti
Budapesti specialty kávézók kínálatának vizsgálata
: Nagy Norbert Lajos
: Nagy Norbert Lajos
A Gerbeaud Café és Cukrászda kínálatának vizsgálata
: Szilágyi Attila
: Szilágyi Attila
A déli Váci utca gasztronómiai kínálatának vizsgálata
: Angyal Réka
: Angyal Réka
Nádas Étterem Kínálatának Elemzése
: Kovács Patrik
: Kovács Patrik
Rosenstein Vendéglő kínálatának elemzése
: Kövesi Henrietta
: Kövesi Henrietta
Lanzarote turisztikai imázs vizsgálata és turisztikai kínálatának elemzése
: Hidvégi Vivien
: Hidvégi Vivien
Az ARAZ étterem kínálatának elemzése
: Eszenyi Fruzsina
: Eszenyi Fruzsina
A Sarok Vendéglő kínálatának elemzése
: Makai Anita
: Makai Anita
Buda Gourmet Bistro kínálatának elemzése
: Pribula Orsolya Klaudia
: Pribula Orsolya Klaudia
Falusi, tájjellegű étterem kínálatának elemzése
: Vass Nikoletta
: Vass Nikoletta
A Rosenstein Vendéglő kínálatának bemutatása
: Szatmári Bettina Nikolett
: Szatmári Bettina Nikolett
A kreatív turizmus kínálatának vizsgálata Európában- fókuszban az irodalom
: Mihalovics Izabel Katalin
: Mihalovics Izabel Katalin
Hévíz és Zalakaros gyógyturisztikai kínálatának fejlesztése
: Deák Laura
: Deák Laura
Málta turisztikai kínálatának és keresletének elemzése
: Kocsis Anett
: Kocsis Anett
A Szederinda Gluténmentes Étterem kínálatának elemzése
: Kathy Zsófia
: Kathy Zsófia
A Zsiráf sörkert és kínálatának bemutatása
: Szedlák Nikolett Barbara
: Szedlák Nikolett Barbara
A Ferdinand Monarchia Étterem kínálatának elemzése
: Martin Regina Bonnie
: Martin Regina Bonnie
A hajós turizmus bemutatása, szállodahajók és rendezvényhajók keresletének és kínálatának vizsgálata
: Horváth Enikő
: Horváth Enikő
A városi turizmus keresletének és kínálatának elemzése
: Napholcz Kitti
: Napholcz Kitti
Az Aquaworlben található vendéglátó egységek kínálatának elemzése
: Buzamanisz Attila
: Buzamanisz Attila
A Mészáros Vendéglő étlapjának és kínálatának elemzése
: Simon Kata Réka
: Simon Kata Réka
A női "utazási csomagok" kínálatának komplex elemzése
: Orosz Gabriella
: Orosz Gabriella
A Vapiano étterem üzletpolitikája és kínálatának elemzése
: Simon Virág
: Simon Virág
A Károlyi Étterem és Kávéház kínálatának elemzése
: Pribék Anna
: Pribék Anna
Hargita megye turisztikai kínálatának és keresletének elemzése
: Bende Réka
: Bende Réka
A Kis Cápa vendéglátó egység kínálatának elemzése
: Horváth Gréta
: Horváth Gréta
A ReGe Gyros & Burger kínálatának elemzése
: Hazafi Eszter
: Hazafi Eszter
A Pápai Várkertfürdő kínálatának értékelése, fejlesztési lehetőségei
: Oláh Lilla
: Oláh Lilla
Budapest egészségturisztikai kínálatának és fejlesztési lehetőségeinek bemutatása
: Zsenits Enikő
: Zsenits Enikő
Hazai és nemzetközi cukrászdák kínálatának az elemzése
: Csuta Rita
: Csuta Rita
A hazai utazási irodák kiutaztató kínálatának áttekintése
: Gerencsér Nóra
: Gerencsér Nóra
A posztmodern turizmus és a luxusturizmus kereslete és kínálata a világon, Magyarország turisztikai kínálatának fejlődési lehetőségei
: Szilágyi Lilla Krisztina
: Szilágyi Lilla Krisztina
Bük és Sárvár turisztikai keresletének és kínálatának összehasonlítása
: Szabó Anna
: Szabó Anna
A spanyol gasztronómia, ezen belül a madridi konyha jellegzetességei és éttermi kínálatának vizsgálata
: Rézmüves Márta Eszter
: Rézmüves Márta Eszter
Kisüzemi sörfőzdék kínálatának, illetve a különböző sörtípusok keresletének vizsgálata a főzdefeszt indulása óta
: Béres Roland
: Béres Roland
Cadran Pub & Pizzéria kínálatának elemzése, választék szakszerű csoportosítása, sorrendje
: Halász Andrea
: Halász Andrea
Similar Items
-
Magyarország gin kínálatának vizsgálata
: Taró Dániel -
Alkoholos italok a vendéglátásban - Több gin, kevesebb tonik
: Záhonyi Réka -
A gin történelme, készítése és hasznosítása a vendéglátásban, illetve a rendezvények világában
: Kutasi Máté Ádám -
Mallorca turisztikai kínálatának vizsgálata
: Kovács Kitti -
Budapesti specialty kávézók kínálatának vizsgálata
: Nagy Norbert Lajos